FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica iese la atac! "După meciurile naționalei voi dezvolta subiectul ăsta"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 15:09

Mihai Stoica se revoltă după comentariile cu privire la meciul dintre Viitorul și Steaua (1-3), în care campioana României a fost ajutată de arbitru. 

Stelistul anunță că va face câteva comentarii după partidele amicale ale României cu Lituania și Spania. 

"Minciuni inocente? Diletantism? Interes? Invidie? Ma uit la comentarii si nu inteleg nimic. In sezonul in care suntem CEA MAI DEZAVANTAJATA echipa din fotbalul romanesc, unii sustin ca am fost ajutati de arbitri.

In aceasta situatie, desi imi propusesem sa stau cat mai departe de "spatiul public", ma vad nevoit sa dezvolt subiectul arbitrajelor si modului in care unele echipe din play-off au beneficiat dupa erorile grosolane comise.

Toate acestea, dupa meciul echipei nationale", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Citește și: "Măcelăriți" de arbitraj! Hagi are dreptate! » Viitorul, cea mai dezavantajată! Și Steaua e în top, în timp ce Dinamo e la polul opus

 

Minciuni inocente? Diletantism? Interes? Invidie?Ma uit la comentarii si nu inteleg nimic. In sezonul in care suntem...

Posted by Meme Stoica on Sunday, 20 March 2016

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
zizu
zizu  •  21 Martie 2016, 22:00
Postat de roberto7 pe 21 Martie 2016, 19:25

Bravo Mihai ! Ma bucur mult ca te-ai intors si ca de obicei ai dreptate cu arbitrajul! Steaua a fost mereu dezavantajata de arbitrii. Toti *** care te ataca sunt niste frustati si obsedati ca echipele lor nu au nici o sansa la campionat. Sunt niste oameni ingusti la minte si needucati. Tot asa inainte si mult curaj!

mai bine si ar dezvolta...anii de acasa! lipsesc cam multi!

896192190498051
Adi Mitrea  •  21 Martie 2016, 19:43

Si încă ceva.mai bine pe locul 6 decat pe 1 cu trofee luate cu japca.Nu ma refer la Fcsb.

896192190498051
Adi Mitrea  •  21 Martie 2016, 19:39

Mihai tu ti ai pierdut dreptul de a vb atunci când ai lovit acel suporter. De onestitatea si caracterul nu mai amintesc.esti condamnat pt furt.nu țin minte sa fi absolvit vreo academie, curs de antrenorat , etc.Asa ca scutește ne. Lupul isi schimba părul dar năravul ba!sa nu te întorci la mirifică!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează