FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Mihai Stoica nu-l iartă pe Șumudică: "Cel care-l plătește are aceeași problemă" » Cine este singurul om din fotbal care l-a lăsat fără reacție

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 09:06

Într-un interviu acordat exclusiv pentru Gazeta Sporturilor, Mihai Stoica a vorbit despre disputele verbale pe care le-a avut cu oamenii din fotbal și l-a "înțepat" pe Marius Șumudică, după ce tehicianul Astrei a făcut aluzie la perioada petrecută de Meme în pușcărie.

"Depinde cu cine polemizez în disputele verbale. Una e să ai un conflict de idei cu Cornel Dinu sau Ilie Dumitrescu, alta să răspunzi unuia care face mișto de o anumită perioadă din viața ta în condițiile în care cel care-l plătește are aceeași problemă", a spus Mihai Stoica.

Directorul sportiv al Stelei a dezvăluit că omul care l-a lăsat fără replică în timpul unei polemici a fost Giovanni Becali.

"Am rămas fără reacție într-o emisiune când m-a atacat. Mi-am luat parțial revanșa după ceva timp, după care ne-am împăcat."

Interviul complet poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei sau în cea digitală

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
711328942333656
Bortan Serban  •  05 Mai 2016, 22:54

Domnilor moderatori, pozele si titlurile din articolele despre tot felul de "doamne",nu sunt vulgare ? Zilnic avem parte de articole despre aceste "onorabile". Asta este frumos , educativ si tine de sport ?

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  05 Mai 2016, 20:29

Baietelul asta cu nume de tanti, chiar este comic!Tamplarasul cel Viteaz chiar nu realizeza ca daca nu intra FCSB-ul in grupe, ramane somer?!

1712234972375934
Albert Cristian  •  05 Mai 2016, 16:57

mai tata,Sumudica face parte din sportul asta, iar tu,MM-ule nu esti decat o trompeta a lui becali ,daca iti spune 5 zile sa stai in cap asa vei face lingaule,dar omul asta a muncit pentru a face performanta,tu nu esti decat latrau

Vezi toate comentariile (97)
Comentează