FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-0

FCSB - FC ARGEȘ 3-0. Mihai Stoica nu s-a putut abține! Mesajul postat după victoria obținută de FCSB: „Pentru miștocari”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 07:05 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 11:08

FCSB s-a impus clar pe teren propriu, 3-0 cu nou-promovata FC Argeș, prilej pentru ca Mihai Stoica să-i ironizeze pe critici.

Directorul sportiv al echipei roș-albastre a postat pe rețelele sociale un mesaj pentru cei care au contestat transferurile făcute de FCSB, în speciale aducerile lui Ștefan Cană (fundaș central, 20 de ani) și Marius Briceag (fundaș stânga, 28 de ani).

„Exact așa, cină cu Cană și Briceag pentru miștocari! Salutări de la Dennis Man”, a fost mesajul lui MM Stoica, scris imediat după finalul partidei.

Cană: 55 de minute în 6 luni 

În afara lui Straton, FCSB a decis să-l readucă în lot și pe Ștefan Cană, care fusese împrumutat la Farul în 2019, iar în această vară s-a prelungit înţelegerea. Stoperul care a împlinit 20 de ani luna trecută e văzut ca o variantă pentru centrul defensivei, după ce aproape toate variantele pentru acest post au devenit indisponibile: Miron și Cristea au coronavirus, Nedelcu, Filip și Soiledis sunt accidentaţi. Singurul care e valid e Briceag. Totuși, spre deosebire de Straton, Cană a jucat extrem de puţin în ultima vreme. În tricoul Farului are bifate doar 55 de minute în ultimele 6 luni și jumătate. Ultimul meci în care a fost titular a fost și ultimul în care a evoluat înainte de pandemie, pe 7 martie.

FOTO Nu rata cele mai tari imagini din FCSB - FC Argeș 3-0

FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
+18 FOTO

VIDEO.  Vin ofertele pentru Florinel Coman? Victor Becali: ”Prețul corect este cel fixat de patron!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Pintilii, deranjat de două întrebări după meci: „Ei, asta e bună! Știi ceva ce eu nu știu?”

Straton a schimbat rapid culorile: „Steaua e cea mai bună din România! Șeful de galerie Mustață mi-a trimis un mesaj”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
427951077389201
Mihai Tanase  •  21 Septembrie 2020, 13:00

Cană a jucat excelent aseară ! GSP îi dă nota cinci . Nu știu ce pregătirea are cel care a dat notele ,dar în niciun caz nu are nimic comun cu fotbalul .Cum să-i dai cinci lui Cană când băiatul a avut o singură greșeală și a fost cel mai bun din apărare ,mult peste Crețu .Calm și elegant tot meciul .Un fundaș central de jucat și de urmărit !

pirucul
pirucul  •  21 Septembrie 2020, 12:29
Postat de Popa Corneliu pe 21 Septembrie 2020, 10:46

Vad ca postacii "echipei de militieni" sunt afectati! Ei aduc "jucatori" cu "meleoane de euroi, devenind sclavii spaniolilor", iar machidonul-oier isi face echipa, in ciuda "marelui domn Cartu", din copii din Academia proprie, "inventata" din vanzare de branza, nu cu bani de la televiziunea Digi.hun sau Statul maghiar! De asta sunt ingrijorati de rezultatele lui Becali "tovarasii din Cooperativa" si de aceea au... "comandat" ca oierul sa dispara din fotbalul romanesc, ii deranjeaza cand fac... "tintarul"!

care ecipa aia care concureaza pt locul 2 si termina pe 4 sau 5?

1566178743642986
Vlad Hartea  •  21 Septembrie 2020, 11:29

Care director sportiv de la Fcsb ?? Noroc cu meciul din Serbia impotriva acei echipe necunoscute, cu nume de sat din Romania, pentru ca am aflat ca spiritualul MM nu are nicio functie la echipa ciobanului !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează