FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

Mihai Stoica, reacție nervoasă după penalty-ul obținut de CFR! Oficialul stelist a trimis săgeți și către Dan Petrescu: "Teatru ieftin"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 22:05

Mihai Stoica a reacționat pe contul său de facebook după ce CFR Cluj a primit un penalty în minutul 37 al întâlnirii cu CSU Craiova.

"A revenit în forță cfr! E normal să-i arbitreze celebrul și experimentatul Comănescu. E ținere reciprocă, boss...P.S. Noi, penibili cum am fost, am avut penalty clar la 0-0", a scris Mihai Stoica pe facebook.

Apoi a continuat și a aruncat săgeți și către Dan Petrescu, cel care a fost eliminat de central în minutul 30: "O să spună că l-a eliminat și pe Mister. Teatru ieftin, déjà vu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
tihi
tihi  •  11 Septembrie 2017, 19:50

Omule mm stoica ! Ocupa-te de echipa ta ca veti retrograda,si lasa in pace celelalte echipe,unde este liniste,joc,seriozitate si munca !

blatistu49
blatistu49  •  11 Septembrie 2017, 13:46
Postat de florar pe 11 Septembrie 2017, 11:59

Ba ce tupeu ai!!!Uite ,Porumboiu spune ca faza lui Deac este asemanatoare cu a lui Budescu!!!!De unde?Pai cum sa iasa avantaj CFR!!!Ala de la Ovidiu isi da cu balonul in mana ,Nedelcearu este lovit in emblema de pe tricou-acelasi arbitru Gaman!!!Concluzia?Avantaj CFR!!!Sa fiti sanatosi!Dar ce ar fi daca nu va dadeti rotunzi?

inaptule tu vezi pe dos cit fura FCSB ul nimeni altu si meciurile cu CHIAJNA VOLUNTARI COLENTINA au f blaturi dispari badarene

chris_bu67
chris_bu67  •  11 Septembrie 2017, 13:15

mm stoica plătit de nea jiji să se certe și să vadă ce fac alții,să dea pălmi suporterilor și ieftinătățuri de astea

Vezi toate comentariile (80)
Comentează