FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica revine ca oficial al Stelei » Ce funcție va ocupa în cadrul clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 14:17

Eliberat pe 15 februarie, după ce a fost condamnat pe 3 aprilie 2014 la trei ani și șase luni de închisoare, Mihai Stoica a anunțat că va reveni la Steaua într-o funcție oficială.

MM Stoica a spus că nu va mai fi manager general, la fel la în momentul arestării, ci director sportiv.

"Începând de vineri, voi fi angajat al clubului. Voi fi director sportiv și mă voi ocupa strict de probleme sportive. Până atunci, sunt doar un apropiat al clubului.

Nu voi presta nicio activitate legată de transferuri și nu voi face niciun fel de comentarii. Cred că cel mai bine este să îmi văd de treaba mea și să mă concentrez pe problemele care îmi aparțin", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

În prima parte a acestui sezon, funcția de director sportiv al Stelei a fost ocupată de Mirel Rădoi, cel care nu avea licență PRO și nu putea fi antrenor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
liviuemil
liviuemil  •  29 Martie 2016, 20:31

Militieni, rubrica " ce miorlaituri a mai scos catelul meu" nu e aici.

zizu
zizu  •  29 Martie 2016, 18:07

in plus fostul puscarias...parca a castigat titlul in anglia nu in romania! macar sa fi avut bunul simt sa scrie .." victorie 24" pe carpa aia

zizu
zizu  •  29 Martie 2016, 18:05
Postat de stelistulbrasov pe 29 Martie 2016, 15:32

Nu există in fotbalul romanesc infractori mai mari decat Ioan, victor becali si cristi borcea,adica stalpii lui dinamu si ai escrocheriilor....Asa ca mucles catelusi....

baaa...aia nu au nici o functie nici macar neoficiala si nu au avut nici in momentul arestarii ...pe cand fcsb ....mai bine si ar pune gratiile de la puscarie ca stema....,eventual capul lui reghe dat copilului aluia

Vezi toate comentariile (39)
Comentează