FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Argumentele lui MM Stoica » "Hanca e cel mai bun marcator în play-off, dar Llullaku are mai multe goluri în tot campionatul. Cine ia titlul de golgeter?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 11:23

Mihai Stoica e convins că FCSB va fi desemnată noua campioană a României dacă va câștiga meciul cu CS U Craiova. Managerul general al roș-albaștrilor nu crede că regulamentul poate fi interpretat altfel. 

"Steaua trebuie să câștige meciul de azi cu CS U Craiova. La egalitate de puncte nu mai are nici un sens care e părerea mea sau a lui Bivolaru. Regulamentul este clar, nu lasă urme de interpretare. Nu se specifică dacă este vorba despre play-off! Este clar ca lumina zilei că echipa care din cele 4 meciuri rezultate de puncte este campioană. Nu se discută de play-off!

Nu are cum să existe o altă interpretare, nu mai are sens să mai vorbim! Comunicatul LPF va contrazice regulamentul. Am discutat și cu juriști, pentru a fi convinși. E suficient să câștigăm meciul ăsta pentru a lua titlul!

Haideți să ne mai gândim la o chestie: cine este golgeter? Llullaku sau Hanca? Li s-au șters golurile din sezonul regulat?", a zis Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Regulamentul îl contrazice pe MM Stoica, însă la fel de adevărat este că aici explicația este foarte clară, spre deosebire de cea a departajării echipelor în caz de egalitate: 

"Golgeterul campionatului va fi jucătorul care a marcat cele mai multe goluri în fazele I și II ale competiției (sezonul regulat și play-off, playout).

Se va stabili de asemenea golgeterul sezonului regulat și cel al fazei play-off, play-out.

Celelalte reguli ale competiției sunt stabilite prin Regulamentul Campionatului Național ”Liga I” propus de LPF și aprobat de FRF (a se vedea art. 8, lit. d)", se arată în regulament. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
paulg40
paulg40  •  13 Mai 2017, 16:27

Si niste jurnalisti au facut greseala penibila sa dea si o statueta lui Hanca!Rusine si lasati-va de meserie!Llulaku este golgeter!

braveheartro
braveheartro  •  13 Mai 2017, 15:59

Băi penibilule, chiar n-ai un pic de ruşine? *** *** ***. *** *** şi nu mai debita numai prostii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

275894402822361
Matei Enache  •  13 Mai 2017, 14:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează