FOTBAL  »  Superliga  »  OBIECTIV

Mihai Stoica: "Vasluiul s-a întărit cel mai mult în pauza competiţională"

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Oficialul lui Unirea Urziceni, Mihai Stoica, spune că moldovenii au realizat cele mai bune achiziţii în perioada de mercato şi spune că ialomiţenii suferă din cauza numărului redus jucători pe care îi are la dispoziţie Dan Petrescu.

" FC Vaslui a cumpărat cîţiva jucători cu adevărat valoroşi. Wesley este un atacant bun, al treilea golgeter al Portugaliei, îi ştiu calităţile. Şi Dinamo, şi Poli Timişoara au făcut achiziţii utile, în timp ce U Craiova şi Braşovul nu au pierdut nici un om important şi a reuşit să adauge şi cîveva nume noi în lot. 

Din păcate, noi i-am pierdut pe Bogdan Mara şi Tibi Bălan, iar în acest moment stăm destul de rău din punct de vedere numeric. Am mizat pe revenirea accidentaţilor de la Bologna, dar se pare că nu am avut noroc în ceea ce-i priveşte" a spus Mihai Stoica pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  16 Februarie 2009, 17:01

REZULTAT FINAL : LOKOMOTIV SOFIA- FC ARGES PITESTI 3-4(1-2) AU MARCAT:VOICULET,NASTASIE(2) SI VOICU. NU-I ASA CA E SIMPLU SA VA DAM NOI STIRILE SI VOI SA SOMATI CA ULTIMII AMATORI? PARCA VA LAUDATI CA SUNTETI IMPARTIALI SI SCRIETI DESPRE TOATE ECHIPELE.NU PREA SE VEDE......

 •  16 Februarie 2009, 16:59

Te ia gheo la misto :)) Trebuia sa il lasi pe ala ca era ok. :P Voi astia de la GSP stergeti mesajele dak lumea nu il injura pe Becali. In rest, aveti suflet bun. :)

 •  16 Februarie 2009, 16:56

bun asa :)..ai schimbat da tot bolovan esti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează