FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Teja a dezvăluit motivul pentru care i-a scos din lot pe Fabien Farnolle şi Valentin Lazăr: "Toţi sînt copiii mei"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 18:28

Dinamo a cîştigat primul meci din returul campionatului, 1-0 la Galaţi, dar  Farnolle şi Valentin Lazăr au fost lăsaţi acasă şi n-au făcut deplasarea cu echipa.

Mihai Teja, antrenorul "cîinilor", i-a liniştit pe suporteri şi a lămurit problema celor doi fotbalişti neincluşi în lot într-un interviu pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

"Sînt bucuros că am luat punctele, mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Le mulţumesc pentru ceea ce au făcut pe teren, au încercat să dea maximum fiecare dintre ei, e victoria lor. Poate n-a fost cel mai bun joc, dar în timp vom forma un grup puternic şi o echipă bună. Dinamo e un club mare, de tradiţie, ştiu ce înseamnă să fii la Dinamo. Vreau să dau totul, să facem performanţă aici. În timp, se vor rezolva toate, avem nevoie de puţină răbdare. E bine că n-am primit gol la Galaţi, s-au mai reglat anumite automatisme între fundaşii mei.

Jucătorii mei au valoare şi cred că o vor demonstra. Vreau ca Dinamo să aiba un fotbal frumos şi eficient. Să construiască, să progreseze cu mingea, să aibă acţiuni mai multe. Toţi jucătorii sînt titulari, sînt pregătiţi să joace în primul 11. Toţi sînt prietenii mei, copiii mei, sînt mulţumit de munca lor, dar decizia tactică a fost să-i las acasă pe Farnolle şi Lazar. Nu pot să joace 22 de oameni, joacă 11, sînt deciziile mele ", a spus Teja pentru site-ul clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
bamse1901
bamse1901  •  25 Februarie 2015, 12:44

sa vedem daca va fi asa cum spui

navzar_t
navzar_t  •  25 Februarie 2015, 03:15
Postat de soprer.is.back pe 24 Februarie 2015, 19:24

ceea ce a facut Teja este perfect normal.la fiecare echipa ar trebui sa se procedeze asa.cine e mai in forma,ala trebuie sa joace.concurenta nu apare daca tii la nesfarsit pe teren jucatori care nu joaca nimic.

Cum e tinut Alexe? :D

danut82
danut82  •  24 Februarie 2015, 22:02

cand in sfarsit ai jucat fara Durimel...nu ai luat gol!de ce oare?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează