FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Teja a vorbit despre accidentarea lui Cosmin Matei » Ce spune despre derby-ul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 15:22

Dinamo a revenit din al doilea cantonament din Spania, iar antrenorul Mihai Teja a vorbit despre meciurile amicale, returul Ligii 1 şi despre accidentarea lui Cosmin Matei, survenită în timpul unui amical.

"Sînt un pic supărat din cauza accidentării lui Matei. El s-a pregătit foarte bine, era într-o formă bună şi vedeam că era dornic să se revanşeze faţă de el. Cred că în zece zile va reveni la antrenamente", a spus Teja la DigiSport.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre returul Ligii 1 şi derby-ul cu Steaua.

Mai e puţin pînă la primul meci oficial şi, în principiu, am conturat echipa de start. Îi cunosc bine pe băieţi şi cred că putem alcătui o echipă competitivă care să înceapă bine returul şi care să cîştige meciul din Cupa Ligii.

Cred că putem bate Steaua, altfel nu veneam la Dinamo. Sînt sigur că se poate, dar trebuie să demonstrăm că putem. Vreau să terminăm cît mai sus în clasament", a mai spus Teja.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
red_dog___
red_dog___  •  12 Februarie 2015, 09:58

Una e sa vrei si alta e sa poti face

zidane92
zidane92  •  11 Februarie 2015, 21:02
Postat de calinescu_ pe 11 Februarie 2015, 17:26

TEJA A PRIMIT ORDIN DIRECT DE LA POARTA ALBA SA-L REVITALIZEZE PE LOSER .....!!!!! PACAT , ASTA CU STANCIU O SA INGROAPE DINAMO ....!!!! CUM SAI FACI CONTRACT DE 80 000 EPAVEI DE NIC GRIGORE , JUCATOR BUN LA NMIK , FAPT DOVEDIT LA AL ETIFAG SI IN CIPRU.....!!!!! ACUM 10 ANI ACEST BAIAT PROMITEA CEVA INSA A RAMAS LA STADIUL DE SPERANTA NECONFIRMAND NICIODATA CU ADEVARAT .....!!!! DOAR IN OCHII LUI DINU VAMA E FOTBALIST ....!!!! MARIAN CRISTESCU NU A JUCAT NICIODATA INCHIZATOR (ADEVARUL CA NICI EL NU STIE CE A JUCAT) LA ASTRA FIIND INCHIZATORI ALTII :SETO , LABAN, YAHAYA SI FLORESCU ....!!! STANCIU +TEJA +DANCIU = ZERO BARAT !

Tu esti chiar dobitoc notoriu,esti valahul 100%

seriful1971
seriful1971  •  11 Februarie 2015, 20:12

CUM LE ZICE?...A...FCSB PARCA...SAU WCSB

Vezi toate comentariile (14)
Comentează