FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - DINAMO 2-1

Mihai Teja atacă arbitrajul de la Tg. Mureş: ”Nu poţi să rupi jocul! Normal că aici e «tărîm interzis» dacă unii iau «roşu», alţii nu”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 22:47

Mihai Teja, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre eşecul echipei sale cu ASA Tg. Mureş, scor 1-2.
”Am controlat în totalitate prima repriză. Ne-am retras un pic, am început temători şi n-am mai ţinut de minge. Ei au jucat cu baloane lungi şi s-au bazat mult pe faulturi. S-a rupt meciul la eliminarea lui Machado. N-am văzut faza, dar nu poţi să rupi un astfel de joc cu un cartonaş roşu.

S-a dezechilibrat totul. Am încercat să jucăm pînă la capăt, dar am luat golurile acelea stupide de la mare distanţă. Puteam să cîştigăm, ASA nu mi s-a părut o echipă deosebită. Normal că la Tg. Mureş e «tărîm interzis» dacă unele faze pentru ei se dau, pentru alţii nu. Alţii iau «roşu». Sînt o echipă bună, dar nu atît de bună pe cît se vorbeşte”, a spus Mihai Teja la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
whiteredarad
whiteredarad  •  07 Martie 2015, 18:23
Postat de mihai231 pe 07 Martie 2015, 13:29

este nevoie de fundas dreaptasi nu styu de ce a aparaut iar durimell....nu are ce cauta...

Este ...fotbal romanesc. Un fotbal in care daca echipele din capitala,care s-au familiarizat sa-i fluierii arbitri bucuresteni, iar daca dau peste un arbitru decent,dau vina pe el.Dinamo este o echipa de rahat,in insolventa,dar ...cu ifose. Cum drk nu au reusit sa-l suspende pe Muresan ,cu un meci inainte ?...Nu stia Stanciu ca Muresan o da tare ?

whiteredarad
whiteredarad  •  07 Martie 2015, 18:19

" Nu am vazut faza,dar nu poţi să rupi un astfel de joc cu un cartonaş roşu. .."-comentariu de encefalopat,al antrenorului dinamovist ! Pai daca nu ai vazutmde ce te pronunti ? Dinamo nu se poate familiariza cu un arbitraj care nu-i ajuta. Logic,dupa trecutul lor,ilogic,daca vrei sa fii cit de cit corect !

sanduard
sanduard  •  07 Martie 2015, 16:01

Ce fotbal mai este asta unde un arbitru elimina un jucator usor si apoi echipa lui primeste doua goluri de la un HULIGAN care daca comisia de la liga era corecta huliganul era in tribuna.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează