FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Mihai Teja despre momentul în care a pierdut încrederea conducerii dinamoviste: "Nici nu începusem campionatul şi eram deja cu sabia deasupra capului!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 18:27

Mihai Teja, fostul antrenor al lui Dinamo, a explicat care au fost obiectivele sale la formaţia din Ştefan cel Mare şi a dezvăluit momentul în care a simţit că nu mai are încrederea conducerii alb-roşiilor.

"Nu am avut în contract obiectivul de a cîştiga Cupa Ligii. Nu-mi place să stau unde nu sînt dorit, din cauza rezultatelor şi a jocului slab pe care spuneau unii că-l practică Dinamo. Aveam contract pe un an şi jumătate, la început am avut obiectiv locul 6 pînă la finalul acestui sezon, iar în sezonul următor locul 4. Mi s-a zis să creez o echipă competitivă. Eu am vrut să jucăm frumos pentru suporteri, chiar dacă părea o utopie să joci frumos şi să ai şi rezultate. Aşa am gîndit eu. 

Am fost corect faţă de jucători, le-am zis de la început că cine nu joacă la capacitate maximă poate sta în tribună. Relaţia mea cu ei a fost foarte bună, n-am ce să le reproşez. Pe mulţi dintre ei i-am ajutat şi am contribuit la mărirea salariilor lor. Am fost cu ei pînă la capăt. Nu ştiu dacă a fost reciproc, dar eu cred că ei au evoluat mereu la capacitate maximă.

Toată conducerea m-a dorit la Dinamo, dar cred că răbdarea s-a pierdut după perioada de pregătire. Nici nu începusem campionatul şi eram deja cu sabia deasupra capului din cauza rezultatelor din pregătire, mai ales a meciului cu Danemarca U21 (n.r. 1-7)", a declarat Teja la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  16 Martie 2015, 22:10
Postat de lapusneanul pe 16 Martie 2015, 19:20

daca eram admin cum abereaza tzusti basti ...il racoream :)

HA HA.PAI BINA MA INTALIJENTULE,NU MI AI RASPUNS ATUNCI LA CE TE INTREBASEM SI AM BANUIT CA TE AI DAT LA FUND TUCMIA DIN MOTIVUL INVOCAT DE MINE.TU AI ZIS CA S PROST S CA NU MI DAU SEAMA DE CE M AU BANAT ASTIA SI AI VENIT CU MAREA MOTIVATIE CA SCRIU CU CAPS LOCK, IO AVUSESEM 2 OBSERVATII.ORI ESTI ADMIN ORI ESTI PROST,DACA PE CALINESCU NU L A BANNAT NIMENI DE 10 ANI.NU ESTI ADMIN? ATUNCI ESTI...CUM TE A LASAT MAMA NATURA..CORECT?..

caminero
caminero  •  16 Martie 2015, 20:58
Postat de xo.xo. pe 16 Martie 2015, 18:28

DINAMO , ACEASTA PATA DE MIZERIE PE EMBLEMA FOTBALULUI ROMANESC.

Fii cuminte pisoi, că acuși punem dulăii pe tine!

crazy_eyes
crazy_eyes  •  16 Martie 2015, 19:54

Potaile cu ochii umezi implementeaza un nou post,cel al antrenorului pentru perioada de pregatire.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close