FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Mihai Teja după înfrîngerea din Ghencea: "Ştiam totul despre Steaua! Totul s-a năruit cînd am primit gol"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 februarie 2014 20:59

Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, este mulţumit de jocul echipei sale, chiar dacă scorul a fost 2-0 în favoarea Stelei.

Tehnicianul ardelenilor spune că Steaua nu l-a surprins cu absolut nimic, ştiind totul despre echipa din Ghencea din perioada în care a făcut parte din stafful roş-albaştrilor.

"Au fost două reprize diferite. În prima repriză am pus pericol porţii adverse. Din păcate nu am putut mai mult şi cînd ratezi o echipă precum Steaua te pedepseşte.

Asta e, au fost mai buni azi, în special în repriza secundă. Jucătorii mei au căzut după ce au primit primul gol. Cunoşteam Steaua foarte bine, ştiam totul despre ei, despre fiecare jucător în parte, cînd urcă jucătorii, cînd coboară, ce face fiecare pe teren.

Nu mă puteau surprinde, dar nu a fost destul. Am pierdut un meci, obictivul nostru e salvarea de la retrogradare şi cred că atitudinea băieţilor a fost una foarte bună. Avem speranţe", a spus Mihai Teja la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
john.peris
john.peris  •  19 Februarie 2014, 11:33

Bravo Teja, respect U Cluj !

paulo
paulo  •  19 Februarie 2014, 08:35

felicitari pentru prezentare si bravo ca nu ati stat capra precum alte echipe... intre meciurile cu U 5steaua are si 2 amicale cu chiajna, unul l-a castigat si urmeaza si celalalt.... interesant cum o echipa de pe locul 17 s-a prezentat in acest mod cu 5teaua, iar alta de la mijlocul clasamentului s-a prezentat in ghencea in fundul gol :)

valah7mai1986
valah7mai1986  •  19 Februarie 2014, 02:07

S-au prezentat decenți băieții! In acest sezon cel mai penibili în Ghencea a fost CeFuRă Kolozsvari Vasutas Sport Club care a luat scor de neprezentare dar mai ales pt ca NU AU EXPEDIAT NICIUN ȘUT PE POARTA Stelei! Mongolezi penibili.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează