FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Mihai Teja, lăudat de Mircea Rednic: "Toţi vor să-ţi facă echipa în România, el n-a vrut să-şi dea pantalonii jos"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 23:42

Fotbalul românesc a fost lovit în plin de demiterile de antrenori în primele 10 etape ale Ligii 1. Printre tehnicienii care au renunţat se numără şi Mihai Teja care a renunţat la banca Universităţii Cluj, locul acestuia fiind luat de George Ogăraru.

Mircea Rednic, ultima dată pe banca lui CFR Cluj în România, dar omul care a antrenat-o şi pe Dinamo, spune despre Mihai Teja că a făcut o treabă foarte bună la Universitatea Cluj.

"El n-a vrut să-şi dea pantalonii jos, bine că s-a dus. A făcut o performanţă, a muncit, a avut rezultate şi s-a întîmplat ce s-a întîmplat. A plecat, foarte bine a făcut.

Toţi vor să-ţi facă echipa în România, au idei şi cred că le ştiu pe toate. Nu se face nimic în România, nu se construieşte, se distruge. E şocant ce se întâmplă în fotbalul românesc", a spus Rednic pentru actualdecluj.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  15 Octombrie 2014, 22:54

De data asta Rednic chiar a nimerit-o, stie el bine cine era finantator cand a antrenat la Petrolul.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Octombrie 2014, 22:15

In schimb "Strambul" si-a dat jos pantalonii peste tot pe unde a fost.....

pursange
pursange  •  15 Octombrie 2014, 19:59

Mircea Rednic, nu Geoge Rednic!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează