FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Teja, noul antrenor al lui Dinamo! De ce acesta poate avea succes alături de “cîini”

Articol de - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 23:27

 Mihai Teja a fost numit antrenor la Dinamo, după ce a demisionat de la cîrma reprezentativei de tineret.

GSP.RO îți prezintă  cinci motive pentru care numirea lui Mihai Teja pe banca lui Dinamo poate fi una bună pentru “cîini”.

  1. A mai lucrat la Dinamo

Mihai Teja este familiarizat cu tot ce înseamnă clubul Dinamo și cu presiunea la care trebuie să facă față. De-a lunul anilor acesta a lucrat la mai multe grupe de junior ale clubului. În plus, Teja a fost secundul lui Mircea Rednic la ultimul titlu cucerit de Dinamo, în 2007.

Astfel, Teja știe la ce să se aștepte, atît din partea conducerii, cît și din partea fanilor și este obișnuit cu cerințele de la Dinamo. 

  1. A fost dorit de conducere

La Dinamo, Mihai Teja bucură de susținerea conducerii. Daniel Stanciu, managerul celor de la Dinamo, l-a dorit insistent pe Teja, spunînd că acesta este singurul antrenor pe care îl vrea.

Această susținere este binevenită pentru Teja, deoarece îl face să fie sigur de postul său și că va fi susținut în cazul unor meciuri mai puțin reușite.

  1. A făcut performanță la U Cluj

Înainte de a ajunge la Dinamo, Mihai Teja a condus echipa U Cluj. Noul antrenor al cîinilor a reușit să îi salveze pe clujeni de la retrogradare, iar echipa a prestat un joc bun și solid. Cu Teja pe bancă, clujenii au lăsat o impresie bună, iar multă lume a regretat plecarea acestuia.

  1. A lasat o impresie bună

Teja este un antrenor tînăr, iar mulți dintre foștii jucători îl laudă pentru relația pe care a avut-o cu ei. În plus, despre s-a spus că practică antrenamente moderne și că face o atmosferă bună în la ehipă, fiind apropiat de fotbaliști.

  1. Are timp

Cei din conducerea lui Dinamo au declarat că numirea lui Mihai Teja face parte dintr-un proiect pe termen lung și că va fi judecat începînd cu sezonul viitor, iar în acest retur trebuie să încerce să obțină rezultate cît mai bune.

Astfel, Teja are timp șase luni pentru a crea o echipă competitivă și pentru a vedea de ceea ce are nevoie în sezonul viitor. Teja beneficiază de șansa de a beneficia de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează