FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - DINAMO 1-2

Miliția, Hitler și Ceaușescu » Ionuț Popa, dezlănțuit după eșecul cu dinamoviștii: "Mi se pare deplasat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 22:57

După partida pierdută de ACS Poli Timișoara cu Dinamo, scor 1-2, Ionuț Popa a ieșit la atac. 

"Am avut ocazii clare. Drăghici a tras la 4-5 metri de poartă, Mureșan a ratat. În repriza a 2-a, Croitoru a dat pe langa poartă. A venit golul 2 dintr-un offside clar.

Am văzut filmulețul deocheat cu Hitler (n.r. filmulețul făcut de suporteri dinamoviști e mai jos). Mi se pare deplasat. O să facem și noi cu Ceaușescu. Probabil o să țină și la noi. Vă aduceți aminte de Dinamo cand era miliția, ce arbitraje aveau. Acum mai trebuie să se plângă și Steaua", a declarat Popa la Digisport.

Clipul la care a făcut referire I. Popa conține limbaj vulgar.

ACS Poli Timișoara se află pe ultima poziție a clasamentului, având 0 puncte, în urma depunctării de 14 puncte.

"Am pus presiune pe Dinamo. A fost o partidă încinsă, crâncenă. Ar fi trebuit să luăm cel puțin un punct. Am făcut două greșeli copilărești. Dinamo nu arată ca o echipă de titlu. Pare mai mult o echipă în formare, care încearcă să găsească un stil de joc. Nu au fost peste noi!" Cătălin Doman

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Noiembrie 2016, 10:24
Postat de jianu_pandurii pe 06 Noiembrie 2016, 08:37

:D haios clip. Felicitari!

..))))

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  06 Noiembrie 2016, 09:22
Postat de neputintafalit pe 06 Noiembrie 2016, 09:16

Dinamo si acum are un general de securitate in consiliul de adminstratie, iar marca si stadionul apartin Ministerului de Interne, caz unic in Europa!

este posibil sa te inseli.marca nu este la Nicolae Badea ?

neputintafalit
neputintafalit  •  06 Noiembrie 2016, 09:16

Dinamo si acum are un general de securitate in consiliul de adminstratie, iar marca si stadionul apartin Ministerului de Interne, caz unic in Europa!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează