FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL

"Mini-Simeone" face un anunț SURPRIZĂ: "M-aș vedea antrenor la Dinamo! FCSB e dușmanul vieții mele!"

Șumudică salutând galeria lui Dinamo după victoria Astrei, 4-1, pe Arena Națională
Șumudică salutând galeria lui Dinamo după victoria Astrei, 4-1, pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 01:00

Gazeta Sporturilor de astăzi găzduiește un superinterviu cu tehnicianul campioanei, Astra Giurgiu.

Marius Șumudică explică de ce își joacă rolurile și povestește cum refuza schimbările pe care patronii le dictau de la tribuna oficială: “Cu Ioan Niculae în libertate, probabil am fi avut conflicte".

Din ce în ce mai prezent la TV, graţie titlului câștigat cu Astra și a prestaţiilor actoricești, antrenorul păstrează doze de spectacol. Zice că nu regizează nimic, că așa e el. În treningul gri, Șumi e ca De Niro în scena de deschidere din “Raging bull”, un showman, un entertainer obsedat să aibă un public.

Povestește încântat că Mircea Lucescu l-a poreclit mini-Simeone, pentru energia uriașă pe care o transmite și echipei, și asupra lui însuși. O energie care l-a albit, i-a slăbit inima și colonul.

"Lucescu a considerat că sunt unul dintre cei mai inteligenţi jucători pe care i-a întâlnit, m-a apreciat mereu fiindcă descopeream soluţii noi. Și am păstrat legătura cu el tot timpul. I-am cerut sfatul la un moment dat și mi-a spus “tu ești un mic Simeone, transmiţi grupului din agresivitatea ta. Uită-te cum se apără Atletico și caută să creezi și tu același bloc compact”.

"Fug de birou, nu-mi place! Uite, nici selecționer n-aș putea să fiu din cauza asta. Vreau să fiu pe teren cu jucătorii, zi de zi.
Mă uit la foarte multe meciuri, dar să coordonez o activitate dintr-un birou n-aș putea" Marius Șumudică

Șumi ar trece peste imaginea de rapidist ca să-i pregătească pe “câini”: "La  Dinamo m-aș vedea. Faţă de ei n-am o antipatie. FCSB e
dușmanul vieţii mele".

Șumudică a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor. Patru pagini în care tehnicianul de 45 de ani, proaspăt campion, nu a refuzat nicio întrebare. Afli tot din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor! Poți răsfoi aici ediția digitală!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

O întreagă echipă stă cu sufletul la gură în așteptarea deciziei selecționerului
Negoiță a ales înlocuitorul pentru Rednic
Superlativele etapei: Doi jucători de 17 ani și doi de 21 ocupă cele 4 posturi ofensive ale "11"-lui rundei
Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
sexilian
sexilian  •  06 Mai 2016, 20:21
Postat de rumunek pe 06 Mai 2016, 18:34

Asa au fost rapidistii in ultimii 30-40 de ani prietenii lui Dinamo. La fel ca Victoria, Flacara Moreni, U Cluj, sau mai de curand Ceahlaul Piatra Neamt. In rest, singuri impotriva tuturor, peste tot acasa si alte mangleli de genul asta. Nu uitati, 4-4 a fost langa teatru, pe Giulesti.

pentru micile tale lipsuri,normale,SUMI E REGE,BIET REST UMAN.......

rumunek
rumunek  •  06 Mai 2016, 18:34

Asa au fost rapidistii in ultimii 30-40 de ani prietenii lui Dinamo. La fel ca Victoria, Flacara Moreni, U Cluj, sau mai de curand Ceahlaul Piatra Neamt. In rest, singuri impotriva tuturor, peste tot acasa si alte mangleli de genul asta. Nu uitati, 4-4 a fost langa teatru, pe Giulesti.

dinarad
dinarad  •  06 Mai 2016, 17:36
Postat de gannicus2014 pe 06 Mai 2016, 07:58

in sport ai rivali , dusmani poate avea numai unul cu intelectul lui Sumudica , la batranete poate va sesiza si el diferenta

Intelectul lui Șumudică???!!! Chiar crezi tu că Șumudică este vreun prost? Dacă este așa atunci ești naiv , dar nu cred că tu sau oricine altcineva crede asta. Șumudică este un om foarte inteligent care "are cuvintele la el" ÎN PERMANENȚĂ și nimeni nu poate să îl ia în răspăr fără să i se răspundă "CU VÎRF ȘI ÎNDESAT". Șumi ESTE întradevăr un showMan , un om cu o mare , mare carismă și un antrenor foarte bun , de fapt PRINTRE cei mai buni alături de Rednic , Edi Iordănescu , Dan Petrescu și Boloni (pe MARELE LUCESCU nu î-l punem la socoteală pentru că este din cu totul altă categorie... de fapt TOP 10 Mondial în ultimii 10-15 ani)...

Vezi toate comentariile (63)
Comentează