FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 2-1

Minteuan: "Aşa se cîştigă meciurile, cum am făcut-o noi azi!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2010 00:00

Alin Minteuan a declarat că CFR Cluj a obţinut o victorie muncită în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 18-a a Ligii I, apreciind că nu crede că arbitrii au favorizat formaţia campioană în această partidă.

"Mă simt foarte obosit, extrem de obosit. De-abia aştept să merg acasă şi să mă odihnesc. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru repriza secundă. Aşa se câştigă meciurile, cu sacrificiu şi devotament, cum am făcut-o şi noi azi. Nu am prea dormit nopţile, e un pic de stres. Trebuie să facem faţă. Azi ne-am bucurat de această victorie muncită.

Sunt trei puncte, nimeni nu vrea să greşească, toată lumea acuză. Nu cred că cineva a dorit să greşească în favoarea noastră. La pauză şi-au dat seama şi ei că trebuie mai mult sacrificiu pentru a obţine o victorie. E normal să-şi schimbe atitudinea. Spre fericirea noastră asta s-a întâmplat. I-am încurajat şi eu. Era un 0-0 la pauză, nu era ceva dramatic", a spus Minteuan la conferinţa de presa de după meci, informează Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
rpt
rpt  •  05 Decembrie 2010, 10:56

eu stiam ca meciurile se castiga cinstit prin goluri regulamentare fara viciere de rezultat...se pare ca voi asa v-ati obisnuit sa fiti ajutati de arbitrii si vi se pare ceva normal...

roman_adrian
roman_adrian  •  04 Decembrie 2010, 19:10

Cfr-ul a dominat.... la offside-uri

cristyucv10
cristyucv10  •  04 Decembrie 2010, 17:25

Cand prin Europa va striga lumea "Blatistii" este normal pentru voi sa castigati asa

Vezi toate comentariile (16)
Comentează