FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Mircea Lucescu a răbufnit înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB: "Mă doare acest lucru"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 20:37

Mircea Lucescu a vorbit înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB de duminică și spune că marele său regret e legat de faptul că stadionul "Ștefan cel Mare" nu se modernizează.

Steaua - Dinamo rămâne un derby, indiferent pe ce locuri se află în campionat. Jucătorii dau totul, simt; dacă nu simt ei, sunt suporterii care îi fac să simtă că e un meci important. Cred că va fi un joc echilibrat, indiferent că FCSB joacă azi cu Lazio. Rămâne un derby în care rezultatul poate să aparțină oricărei echipe.

Dincolo de rezultate, pe mine mă doare faptul că nu se profită de momentul acesta al organizării Campionatului European din 2020 pentru ca stadionul lui Dinamo să se transforme într-unul de performanță.

Cu acest stadion e imposibil să obții performanță. Orice construcție de tipul stadioanelor moderne din Europa îți poate aduce cel puțin 11-12 puncte pe an în plus. De aceea, Dinamo are nevoie în primul rând de un stadion, e foarte important", a declarat Mircea Lucescu la TV Digi Sport.

"Steaua, ce FCSB? Steaua e Steaua. Cred că ar trebui să se rezolve, la un moment dat, această problemă. De la Liga 4 până la Liga 2 sunt ani de competiții și de succese" Mircea Lucescu

Dinamo și FCSB se vor întâlni în etapa a 25-a duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

 Citește și: Mircea Lucescu și-a anunțat favoritul la șefia FRF + Ce a spus când a fost întrebat dacă revine la națională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mioriticul
mioriticul  •  15 Februarie 2018, 22:44

Budulai, daca tot e sa te bagi in fotbalu‘ dimbovitean de care ai fugit cu urechile pe spate, mai bine ar fi da-i spui tovarasului 0vi sa mai lase votca la o parte si cu ea ineptiile zilnice din fituica de impachetat guvizi.

its1134
its1134  •  15 Februarie 2018, 21:28
Postat de its1134 pe 15 Februarie 2018, 21:27

Păi cum bre Lucică? Stadion de performanță pentru o echipă de liga a 2 a (maxim playoff)? Cum să se profite? Ce să se joace acolo? Miuța cu Fulgerul Bragadiru? No se puede amigo, no se puede.

out*

its1134
its1134  •  15 Februarie 2018, 21:27

Păi cum bre Lucică? Stadion de performanță pentru o echipă de liga a 2 a (maxim playoff)? Cum să se profite? Ce să se joace acolo? Miuța cu Fulgerul Bragadiru? No se puede amigo, no se puede.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează