FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, SÎMBĂTĂ, ORA 21, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Mircea Lucescu dezvăluie momentul în care s-a detaşat de Dinamo: "Comportamentul lor a fost atît de greşit încît m-a îndepărtat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 22:09

Fost antrenor şi la Rapid, şi la Dinamo, Mircea Lucescu a vorbit despre situaţia celor două echipe şi despre cum vede duelul dintre formaţiile pregătite de Ganea, respectiv Stoican.
"Primul meu meci important ca antrenor la Rapid l-am cîştigat cu 2-0, la Dinamo. Din păcate, atunci am avut o senzaţie de neplăcere pentru că am fost scuipat de toţi cei care m-au lăudat pînă în acel moment. Comportamentul unor oameni a fost atît de greşit încît m-a îndepărtat.

Am rămas cu sufletul alături de Rapid. Dacă antrenezi ambele echipe eşti supus unei astfel de situaţii. Şi într-o parte şi în alta am avut succes.

E un meci pe muchie de cuţit, între o echipă populară şi un brand de tradiţie. Eu aş vrea ca fanii să aprecieze istoria celor două cluburi şi să vină la stadion ca la o sărbătoare. M-am detaşat de fotbalul românesc, am avut prea multe deziluzii ca să mai am sentimente. Nu mai cunosc nici echipa lui Dinamo, nici cea a Rapidului", a declarat Mircea Lucescu la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
reddogsv
reddogsv  •  29 Septembrie 2014, 10:10

Da f bine, stai in Ucraina pana iti vor baga aia un proiectil in kur, pentru ca nu te mai saturi de bani nici la 80 ani! Parca ai fi pocait si ai avea 12 copii care ar trai doar din alocatii!

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Septembrie 2014, 01:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Aia cu zidul o stie de laNeil Armstrong , sunt amici ! :)))))

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Septembrie 2014, 01:33
Postat de inginera pe 27 Septembrie 2014, 01:31

Alt baiat din corul matelor chiraitoare:))))

BIKINI-stule, iar te introduci ? :))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close