FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Mircea Lucescu îşi aduce aminte cu plăcere de un meci dintre Dinamo şi Rapid: "Din momentul acela, cariera mea s-a schimbat"

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 10:20

Meciul dintre Rapid şi Dinamo de astăzi, de la ora 21:00, care va fi în direct pe Look tv şi liveTEXT pe GSP.RO, l-a făcut pe Mircea Lucescu să rememoreze un derby special, jucat în trecut.
Antrenorul lui Şahtior şi-a adus aminte de finala Cupei României din 1968 dintre Dinamo şi Rapid, încheiată cu victoria "cîinilor" cu 3-2, după două reuşite ale sale şi un gol înscris de Florea Dumitrache. De partea cealaltă a marcat Constantin Năsturescu.

"Acela a fost unul din cele mai importante meciuri din viaţa mea. Pentru că eram la începutul carierei, pentru că eram student şi nu puteam să mă antrenez cu Dinamo toată perioada aia.

Am avut această şansă, să pot intra în acea finală de Cupă. Am marcat două goluri de lîngă Dan Coe, Dumnezeu să-l ierte!, şi cu Rică Răducanu în poartă. Din momentul acela, cariera mea s-a schimbat total. La momentul respectiv eram considerat un jucător de fotbal, nu numai student", a spus Lucescu la Dolcesport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează