FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Mircea Lucescu se implică în cazul "Ianis Hagi la națională": "Poate nu are forța necesară să joace la o echipă importantă, dar..."

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 20:13

Mircea Lucescu (72 de ani), în prezent selecționer al naționalei Turciei, a vorbit despre nemulțumirile lui Gheorghe Hagi cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi la echipa națională. 

"Sunt antrenori și antrenori. Unii au curajul să promoveze jucători tineri, alții își dau seama că insistând cu tineri pot să piardă.

Din punct de vedere al supărării lui Hagi, corect era să discute în privat cu Cosmin cu argumente pro și contra. L-am văzut doar o dată jucând pe Ianis, nu știu cum a a evoluat, dar am văzut că a înscris niște goluri. Poate nu are forța necesară să joace la o echipă importantă, dar trebuie să crească pe lângă echipa națională.

Mie nu mi-a reproșat nimeni că n-am selecționat anumiți jucători la naționala Turciei", a spus Mircea Lucescu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Contra, dezamăgit de Hagi: "Așteptam scuzele! A jignit mulți oameni" » Ce l-a deranjat cel mai mult pe selecționer

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dubluv
dubluv  •  18 Mai 2018, 08:27
Postat de marius.bxl pe 17 Mai 2018, 22:49

Merita numai pentru faptul ca loveste mingia cu ambele picioare foarte bine .un pic unicat .si cu asta am terminat

ai terminat cam repede

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Mai 2018, 22:49

Merita numai pentru faptul ca loveste mingia cu ambele picioare foarte bine .un pic unicat .si cu asta am terminat

sala_dalles
sala_dalles  •  17 Mai 2018, 22:28
Postat de Vlad Tzepesh pe 17 Mai 2018, 21:12

Ma uit la comentarii si constat cu regret ca atunci cand le spun oamenilor cu care ma intalnesc ca mi-e dor de tara si nu de oamenii din ea, e un adevar fara echivoc. Internetul e o cale periculoasa care permite oricui sa-si dea cu parerea , ceea ce e de rasul curcilor . Am devenit deodata cu totii profeti, cunoscatori, parerologi....etc. Ia cautati pe youtube sa vedeti cam ce era de capul lui Hagi cand l-a convocat Lucescu la nationala !!! Avea viteza intr-adevar, avea explozie cu mingea la picior...insa egoist rau , cu asta iesea in evidenta ! Mai prindea cate un sut pe spatiul portii si din cand in cand mai intra si-n poarta !! Asa a debutat Hagi si asa a fost pana pe la 22-23 de ani !! Ianis , la ora asta , e mai capabil si mai valoros decat era taica-sau cand a debutat ! Da, Lucescu l-a preferat pe Hagi...mai erau si altii , dar daca atunci era Budescu, n-ar fi prins nici macar o parere despre echipa nationala, ce sa mai vb de convocare !! Cum sa-l convoci pe Budescu ??? Sa faci cu el ce ?? Mia bine il convoci pe Sanmartean !! S-a lasat...mm, ghinion !! Da, Stanciu merita sansa lui , poate ar fi meritat si Maxim. Keseru ....ca sa ce ? Grozav....un alt fel de "motan" , bine ca s-a lasat ala !!! Sapunaru ? Batran si greoi un fel de Rat de acum cativa ani !! Sunt atatia tineri...Razvan Marin, Rotariu...bine, clar Ianis...si inca vreo 4 cel putin din echipa Viitorului...Ganea, Benzar..Flonier Coman...Man , Tanase ( care a cam obosit pe finalul campionatului).

Ba hagi a debutat la 16 ani jumate intr-un amical contra RDG si din prima i-a insirat pe nemtii aia ca pe margele !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează