FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Exasperat de Alibec, Dică i-a cerut ajutor lui Lucescu, în timpul lecției deschise de la FRF » Răspunsul lui Il Luce pentru tehnicianul lui FCSB

Imagini cu Dică și Mircea Lucescu de la întâlnirea de azi FOTO: Raed Krishan
Imagini cu Dică și Mircea Lucescu de la întâlnirea de azi FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 16:53

Prezent la lecția deschisă ținută de Mircea Lucescu în fața cursanților de la Licența PRO, Nicolae Dică a ținut să îi adresese actualului selecționer al Turciei o întrebare: "Cum se gestionează relația cu jucătorii-problemă?". 

Antrenorul celor de la FCSB nu a rostit nume, dar referirea era clară la Denis Alibec, jucător despre care patronul formației declara ieri că se dă accidentat și că nu vrea să mai evolueze pentru formația roș-albastră.

Răspunsul lui Mircea Lucescu a fost unul ferm: "Nu există o rețetă universală, trebuie să ai mult tact și inteligență. Trebuie să încerci să îl aduci acolo unde îți dorești. Dacă vezi că nu reușești, că el nu vrea asta, mai bine renunți la acel jucător".

Citește și: Detalii despre venirea lui Mircea Lucescu la cursurile licenței PRO » Ce spun federalii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mioriticul
mioriticul  •  16 Decembrie 2017, 11:44

Grozav acest curs ptr antrenori. Aflii de la Budulai ca ori esti capabil sa-ti rezolvi tu problema, asa cum stii tu si cum te duce mintea, sau daca nu reusesti iti cauti alt jucator. Pe cit de banal sfatul, pe atit de nefolositor in cazul lui Dic. Din moment ce Ciobanul i-l infuda pe Alibec si pe el nu-l duce mintea cum sa-si rezove problema.

roadghost
roadghost  •  16 Decembrie 2017, 11:39

Raspunsul lui Lucescu la intrebarea lui Dica: " cum va numiti? Si unde antrenati?"

merace
merace  •  16 Decembrie 2017, 10:39

Dar despre relatia cu patronii-problema n-a intrebat nimeni?! :D

Vezi toate comentariile (21)
Comentează