FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Dinamo: "Prin venirea mea s-a terminat cu reconstrucția! Trebuie să facem performanță"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 16:21

Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate, Mircea Rednic a fost numit antrenor al celor de la Dinamo.Tehnicianul a fost prezentat azi într-o conferință de presă.

"Sînt fericit că am revenit la Dinamo. Îmi doream de mult timp acest lucru. Mă bucur că am ajuns la un acord cu cei din conducere.

Prin venirea mea s-a terminat cu reconstrucția sau construcția. Trebuie să facem performanță. Am semnat un contract pe doi ani. Vreau ca de la anul să ne luptăm pentru titlu. Este nevoie de multă muncă, respect și disciplină, atît tactică, cît și în afara terenului. 

Vreau să profit de finalul de sezon pentru a-i cunoaște pe jucători și să văd pe cine mă bazez. Trebuie să îmi arate că merită un loc la Dinamo și vreau să îi fac să joace cît mai bine. Acum nu pot să vorbesc despre lot și despre transferuri. Din exterior, văd calitate în acești jucători.O să vorbesc cu ei, o să îi evaluez și vom vedea ce va fi. Nu vreau să mă grăbesc sau să fac vreo greșeală.

Am o relație foarte bună cu Dinu Gheorghe. Este un om cu experiență și un bun conducător", a spus Rednic la conferința de presă.

Citește și: Ionuț Negoiță, atac la Daniel Stanciu: "În iarnă, Rednic nu a fost dorit de cine era la conducere"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (75)
sorin.pch
sorin.pch  •  08 Mai 2015, 16:51
Postat de daweroirl pe 07 Mai 2015, 13:08

un antrenor cat de cat dar caracter...de mimamovist !puteti sa-l aduceti si pe Mou ,la salariile alea nu faceti performanta ,bani = performanta ,cu 2000 euro pe luna se vede unde ajungi ,pe la mijlocul clasamentului ...

stai linistit, acele salari erau pe vremea insolventei si anii pierduti in care se stia ca nu se poate ajunge in europa, nu aveau rost investii in jucatori atunci, negoita (pot spune multi ce vor, nepriceputii) dar pana acum a mers ca la carte la dinamo a facut exact cea ce trebuia sa faca, daca a riscat atat venind, trebuie sa aiba intentii bune si dornic de performanta, cine se pricepe in business, nu are cums a nu-l aprecieze pe negoita, un om serios in tot ceea ce face, clubul v-a deveni unul sanatos din toate puntele de vedere, si mai ales finciar, cu o "coada" de 17 mil nu puteai face prea multe....

daweroirl
daweroirl  •  07 Mai 2015, 13:08

un antrenor cat de cat dar caracter...de mimamovist !puteti sa-l aduceti si pe Mou ,la salariile alea nu faceti performanta ,bani = performanta ,cu 2000 euro pe luna se vede unde ajungi ,pe la mijlocul clasamentului ...

adrian_hora
adrian_hora  •  07 Mai 2015, 09:20

dupa mizeria pe care a facut-o la standard, rednic e terminat - nu il mai ia nici o echipa din europa. E un om disperat, degeaba se pricepe la antrenorat daca nu se poate avea incredere in el.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează