FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic e decis să scape de un titular cu orice preț: "Pleacă sigur! Nu mai am ce face cu el"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 10:00

Cosmin Matei, căpitanul lui Dinamo, a intrat în ultimele șase luni de contract, iar în această iarnă va pleca de la formația alb-roșie.

Mircea Rednic, antrenorul "cîinilor" a declarat că nu se mai bazează pe serviciile lui Matei, 24 de ani, și că este sigur că acesta va pleca.

"Lucrurile sînt foarte clare. Matei pleacă orice ar fi, chiar dacă nu își găsește echipă. Eu nu mă mai bazez pe el pentru restul sezonului.

În vară am avut o discuție clară. Noi i-am oferit șansa să își prelungească contractul, dar a refuzat. A acceptat să mai joace șase luni la noi, dar s-a stabilit clar că el va pleca în această iarnă.

Avem o singură ofertă pentru el, venită de la un impresar care îmi este prieten. Am înțeles că și agentul lui face eforturi pentru a-i găsi o echipă și aș vrea să se întîmple cît mai repede asta",  a declarat Rednic la DolceSport.

Potrivit informațiilor GSP.RO, Matei, aflat la club din ianuarie 2012, are o ofertă din Grecia, de la AEK Atena. Vezi aici detalii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
bakunin
bakunin  •  15 Ianuarie 2016, 03:05
Postat de antishtoia pe 14 Ianuarie 2016, 16:37

Iti dau eu exemplu de un jucator care mai avea contract destul dar nu a mai jucat.... din cauza lui jiji; Romica Bunica. A fost dat afara din cauza unui gol, care a dus la Gloria Buzau - *** 1-1. Te rog, daca stii, spune; daca nu, taci! Sau esti unul din acei suporteri *** desi nu tin cu cainii? Doar asa ca sa se afle in treaba!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  14 Ianuarie 2016, 22:37
Postat de khal_37 pe 14 Ianuarie 2016, 11:31

De ce sa plece? Si el si Gavrila mai au contract 6 luni. Sa le dea banii atunci in avans, sau vor proceda cu el la fel ca si cu Bilinski si alti multi altii??? Sa dea clubul in judecata pentru ca nu sunt lasati sa-si exercite dreptul la munca!

Asa face tac-tu gigi cu tade? o sa-i dea 30.000 pe luna pana la sfarsitul contractului? Dar cu ceilalti 3 pe care i-a scos din lot?

zecs93
zecs93  •  14 Ianuarie 2016, 16:38

sa plece odata gloaba asta de matei, ne-am saturat sa jucam cu frana trasa la fiecare meci, e un incompetent, un melc obosit care ingreuneaza jocu echipei........cu banii aia 100 de mii plus 150 de pe urma lui collins fai achizitionati-l pe zoubir de la petrolul !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează