FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Mircea Rednic, făcut praf de un fost elev: "Știe să motiveze jucătorii doar cu bani"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2015 13:58

Mircea Rednic este atacat dur de Ionel Ganea, fostul său coechipier de la Rapid şi fostul elev de la Dinamo.

"Nu ştiu ce să spun despre situaţia lui Dinamo. Nu cred că pot face investiţii dacă sînt în insolvenţă. Mai întîi trebuie să achite datoriile. Şansa lui Dinamo este Dinu Gheorghe, care mai are conexiuni şi se pricepe la pariuri.

Mircea Rednic nu ştie să motiveze jucătorii decît cu bani. Dacă era antrenor bun, rămînea în lupta la titlu cu Petrolul. Sau trebuia să rămînă în Belgia.

Cînd era acolo zicea că nu se mai întoarce în Liga 1. El mereu ameninţa că pleacă. Zece ani a făcut aşa şi acum nu îl mai vrea nimeni", a spus Ganea conform mariustuca.ro.

Actualul antrenor al echipei Dunărea Călăraşi, din liga a treia, a vorbit şi despre Rapid şi lupta dintre Steaua şi ASA pentru cîştigarea Ligii 1.

"Eu cred că ASA este peste Steaua. Ambele echipe au program greu. Astra o poate bate pe ASA, dar şi Steaua va avea un meci greu cu CSMS Iaşi.

Ca joc şi constanţă în evoluţii, ASA s-a dovedit mai bună şi se vede că sînt mai uniţi şi că au fost mereu concentraţi.

Rapid are parte de o retrogradare pe care nu o merită. Dacă cei din conducere aveau răbdare şi eu rămîneam pînă în iarnă, echipa mai acumula puncte şi era altă situaţie. Acolo a fost şi mîna lui Dumnezeu. Nu poţi să minţi toată ziua. Mi-e frică însă că Rapidul se ve desfiinţa dacă va retrograda", a adăugat Ganea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
adyavr
adyavr  •  21 Mai 2015, 23:56

De ce va mira, asa se face treaba in romania!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Mai 2015, 23:39

Ionel Ganea blameaza un antrenor care are mai multe rezultate notabile in tara si chiar in Belgia ....Nu are rost enumerarea lor ! Ce rezultate are Ionel Ganea ?!

legoolas
legoolas  •  21 Mai 2015, 22:18

Are dreptate si Ganezu' ... Daca nici Mircea Rednic nu face treaba la Dinamo. Atunci o sa avem nevoie de un antrenor cu centura neagra la Karate, sa intre de frica pe teren.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează