FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASTRA 1-2

Mircea Rednic nu mai continuă la Petrolul: ”Se negociază deja cu alt antrenor! Eu am propus două nume”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2015 23:38

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Petrolul, a anunțat că va pleca de la Ploiești la finalul sezonului, deși în urmă cu cîteva săptămîni anunța că își va prelungi înțelegerea.

”Normal că mă afectează reacția fanilor. Ei uită că am venit atunci cînd nu venea nimeni, în insolvență. Nu o să plec acum, rămîn pînă la finalul sezonului.

Lucrurile sînt clare însă, eu nu voi mai continua din vară. Am discutat cu șefii clubului și am rămas surprins că au discutat deja cu un alt antrenor. Apoi, eu am propus două nume: Valentin Sinescu și Mihai Teja”, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

Fanchone, vinovat la goluri

Tehnicianul a vorbit și despre înfrîngerea cu Astra: ”Jocul s-a decis în ultimele 10 minute și în momentul în care am fost obligat să-l schimb pe Peteleu. Înlocuitorul său (n.r. - Jean-Alain Fanchone) n-a fost suficient de încălzit și de matur, din zona sa s-au dat golurile.

Păcat, pentru că am avut ocazii și am condus cu 1-0, dar ne-am bătut joc în ultimele 10 minute. În loc să jucăm în terenul advers, noi am pasat, i-am adus peste noi. Diferența au făcut-o schimbările. Ei au băgat trei internaționali”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Mai 2015, 15:14

TE BATE DUMNEZEU PURIULE ! CREZI CA DACA AI I NCURCAT STEAUA,SI AI VB URAT TOT TIMPUL DE EA ,DNEZEU TE AJUTA ?? PRAFUL SE ALEGE DE TINE SI DE PETROLUL

masim
masim  •  01 Mai 2015, 14:21

bravo Remnic! bine te-ai gandit. asa o sa mai aiba sansa si Petrolul sa ramana cu jucatori ca riscam sa-i scoti pe toti din lot, evident mai putin cei adusi de tine. drum bun, cale batua si sa aiba cine sa te f....... si pe tine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

un_gazar
un_gazar  •  01 Mai 2015, 09:27

Si in timp ce astepti mai pune mana pe o gramatica.Nici nu stii cand trece timpul, vine BAC-ul si tu tot nu stii sa pui doi de i cand faci pluralul...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează