FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CSMS IAŞI 0-2

Mircea Rednic pierde cu CSMS Iaşi, dar îi atacă pe roş-albaştri: "Steaua e protejată, susţinută" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 20:58

Petrolul lui Mircea Rednic a pierdut surprinzător pe teren propriu în faţa celor de la CSMS Iaşi, scor 0-2, dar tehnicianul ploieştenilor a ieşit după meci cu atacuri la adresa Stelei.

Antrenorul "găzarilor" a insinuat la finalul partidei cu ieşenii că Steaua va cîştiga campionatul fiind ajutată de arbitri şi spune că echipa sa va lupta pentru poziţia secundă.

"Nu trebuie să ne preocupe Steaua, noi trebuie să ne consolidăm locul 2. Steaua e protejată, susţinută. Steaua rămîne Steaua, e o echipă puternică. Toată lumea e pentru Steaua", a spus Mircea Rednic la Dolcesport.

Steaua şi Petrolul se vor întîlni în manşa retur a semifinalelor Cupei României pe 2 aprilie, de la ora 21:30, după ce în tur cele două au terminat la egalitate la Ploieşti, 1-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (124)
andrei.f
andrei.f  •  11 Martie 2015, 12:44

Mă penibilule, vă bate o echipă la retrogradare şi încă pe teren propriu şi mai ai curaj să caşti gura. Echipa nu joacă nimic, dacă-l blochează pe Teicheira, 2 adversari, Petrolul e varză !

der.bomber
der.bomber  •  11 Martie 2015, 09:49

tipic pierzatorilor...ceilalti sunt de vina numai el nu ...

geor1953ge
geor1953ge  •  10 Martie 2015, 12:14

...ca intotdeauna il preocupa sa-si justifice rateurile personale criticand pe cei mai buni ca el...mic la...

Vezi toate comentariile (124)
Comentează