FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Mircea Rednic s-a supărat pe un jucător: "A făcut un pic de circ! La nivelul ăsta nu se permite"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 19:00

Dinamo a jucat ieri un amical la Chindia, cîștigat cu 2-1 prin golurile lui Fai și Gavrilă. Rednic a comentat titularizarea lui Patrick Petre, cu care a avut și un mic conflict, dar care a devenit un jucător important pentru Dinamo.

"Patrick a făcut un pic de circ. Trebuie să înțeleagă că la nivelul ăsta nu se permite", a declarat Rednic la Digi. "A fost o ceartă constructivă, l-a certat părintește!", a comentat și managerul sportiv Ionel Dănciulescu.

În amicalul de la Tîrgoviște au debutat la Dinamo Orlin Starokin și portarul venit de la Oțelul, Gabriel Abraham.

"Bulgarul mai are nevoie de antrenamente. Portarul e și el în urmă cu pregătirea, dar e un jucător pe care putem să ne bazăm. Trebuie să avem răbdare și de-aia o să fac meciuri la fiecare săptămână. Prefer să joc decît să mă antrenez. O să aibă timp să joace și să își intre în formă și în ritm", a spus tehnicianul dinamovist.

"Sîntem pregătiți pentru derby, Steaua nu mai e Steaua de anul trecut. Se joacă!" Mircea Rednic

"Noi sîntem încrezători, avem șansa noastră. În ultimele meciuri n-am scos mai nimic, dar de ce să nu credem. Pînă la ora meciului cu Steaua mai jucăm cu Timișoara, ei au 2 meciuri, vedem ce va fi" Ionel Dănciulescu

Dinamo joacă următorul meci acasă cu Timișoara, iar pe 9 august joacă Derby de România.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  31 Iulie 2015, 02:05
Postat de conasu_boeru pe 30 Iulie 2015, 21:00

randoom_._ • 30 Iulie 2015, 20:38 dinamo aka rusinea romaniei strikes back. oricum cartu ala este un antrenor extrem de slab. in minutul 80 daca a vazut ca nu poate sa inscrie,trebuia sa joace la 0-0 si totul era bine. cu 3 egaluri dupa 3 meciuri erao o candidata clara la retrogradare. dar si asa,nu este prea tarziu. daca pierd urmatoarele 2 meciuri cu recas si Steaua,dinamo se duce unde ii este locul. ..............................................................................................Mai bine te gandesti la ce faceti voi de miercuri incolo, când o sa va mutati ca Otelul cu cortul cine stie pe unde ! Dupa meciul de miercuri incepe *** sa rezilieze contractele !!!! ...iar tu te uiti la altii !

aia daca nu trec de partizan ajung in insolventa, si sa vada si ei cum e sa fii langa celelalte ha ha ha.. sa vedeti cate *** o sa primeasca ca tot balacareau ei DINAMO ca e in insolventa dar nu numai pe noi ci si pe ailalti. Oricum sarbii au scoala egalurilor, iar in iadu de la belgrad, doar dintr-un penalty vor putea sa inscrie ***, sa speram ca la belgrad nu va fi deaconu sau tudor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  30 Iulie 2015, 22:24

si-asa , dupa 34 de ani , apare un remake dupa filmul lui S.Nicolaescu ce se va numi "Patrick P., cîine de circ "

135138313487795
Bobonete David  •  30 Iulie 2015, 22:11

i.am.valahu: Atacantul intr-o joi pe seara...după isi gasesc o scuză deoarece "Atacantul" o să plece departe și apoi vine și ala de acum o săptămână și cel de acum două saptamani

Vezi toate comentariile (13)
Comentează