FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Mircea Sandu, chemat la DNA pentru studierea dosarului în cazul dezafilierii Craiovei: "Nu am făcut decît să apăr integritatea fotbalului"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 15:08

UPDATE 15:06 La ieşirea de la audieri, Mircea Sandu a părut foarte relaxat şi a răspuns la cîteva întrebări: "Le-am spus procurorilor că nu am făcut decît să apăr integritatea fotbalului, atît cît am putut eu în toţi aceşti ani de cînd sînt la conducerea Federaţiei. Unii vor plăti pentru toate aceste lucrui. Vă spun sigur că vor plăti", a spus şeful FRF la Antena 3.

***

Mircea Sandu a fost chemat astăzi la DNA pentru a da explicaţii în cazul dezafilierii Craiovei. Procurorii îl acuză de abuz în serviciu.

Pe 15 aprilie 2013, Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova au fost la DNA pentru a fi înştiinţaţi că dosarul lor va fi trimis în judecată!

În octombrie 2011, membrilor CEx care au decis dezafilierea Craiovei le-a fost comunicat de către DNA că sînt învinuiţi de abuz în serviciu.

În data de 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova.

Cum a motivat Comitetul Executiv al FRF decizia:
"Comitetul Executiv a adoptat in sedinta din 20 iulie 2011, cu zece voturi pentru si 2 abtineri, in temeiul art 18. alin 2 coroborat cu prevederile art 18 alin 1 lit b din statutul FRF, masura excluderii provizorii a clubului de fotbal Fotbal Club U Craiova SA, urmand sa supuna aceasta masura validarii primei Adunarii Generale a FRF".

Componenta CEx al FRF care a votat:
1. Mircea Sandu - presedinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepresedinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepresedinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Stefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii si juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - presedinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal in sala (a semnat)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  15 Mai 2013, 18:28
Postat de ovi81ugw pe 13 Mai 2013, 22:44

bååå ... voi astia cu craiova...voi ati retrogradat pe teren...cu dezafilierea e alta problema, va sustin, voi nu va comparati cu ucj,rapid sau timisoara...timisoara chiar daca era defapt aek timisoara care a luat locul rocarului, si-au castigat punctele pe teren...voi luati-l pe piti de madular...

Esti un mare magar bai suporter din Ardeal. Incep sa le dau dreptate alora care va fac in toate felurile. Voi ati aparut in fotbal odata cu ungurul ala chel pe cand noi am construit fotbalul romanesc de la 0 si l-am adus la cel mai inalt nivel, am deschis drumul Romaniei in fotbalul european, pana sa-l distruga Sandu si Dragomir. Pana si stelistii si dinamovistii vorbesc mai cu respect despre Craiova. Indiferent unde e Craiova acum, clubul vostru nu v-a ajunge niciodata la prestigiul Craiovei. Si mai la subiect, normal ca am retrogradat!!! E ca si cum i-ai spune unei victime de viol "de ce te-ai lasat dezvirginata". Dar probabil ma amagesc sperand ca aveti ceva in cap.

ovi81ugw
ovi81ugw  •  13 Mai 2013, 22:44

bååå ... voi astia cu craiova...voi ati retrogradat pe teren...cu dezafilierea e alta problema, va sustin, voi nu va comparati cu ucj,rapid sau timisoara...timisoara chiar daca era defapt aek timisoara care a luat locul rocarului, si-au castigat punctele pe teren...voi luati-l pe piti de madular...

radacostel
radacostel  •  13 Mai 2013, 21:53

Vrem un fotbal curat ,acest bambilici care se joaca in liga 1 NU NE MAI INTERESEAZA! O mizerie ce se intimpla in fotbalului romanesc!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează