FOTBAL  »  Superliga  »  CENTENARUL FRF

Mircea Sandu: "Iancu şi Mititelu au primit invitaţii la dineul de mîine" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că atît preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, cît şi patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, au primit invitaţii la Adunarea Generală a FRF.

"Iancu şi Mititelu atacă Federaţia, dar ei au primit invitaţii la acest eveniment. Spun că sînt victime, ies în presă mereu cu tot felul de declaraţii şi se dau victime. dar nu e chiar aşa.

Noi le-am trimis invitaţii să propună modificări ale statutului FRF, dar nu am avut prea mult succes. Ies în presă, dar nu fac nimic concret!", a spus Sandu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
kgulaviola013
kgulaviola013  •  12 Mai 2009, 12:47

Pe langa Iancu si Mititelu mai suntem cateva zeci de mii de timisoreni care ne bagam picioarele si altceva in dineurile si serbariile tale , si implicit in tine.

 •  11 Mai 2009, 23:57

Smecher esti mai Sandule, pwoooi asa facea pe vremuri Lapusneanu, invita victimele si catzeii la masa ca se le ia gatul opozantilor si sa-i readuca la tacere pe catzei. Sper sa te delectezi cu purcel gripat la marea petrecere, sa-ti fie de capatai!

 •  11 Mai 2009, 22:50

Eu zic ca bine fac Iancu si Adrian Mititelu ca nu se duc. O sa fie acolo destui trepadusi inclusiv din presa si televiziuni ( in frunte cu Ioanitoaia). Ca doar trebuie sandu sa se revanseze fata de ei daca tot au tacut chitic , atunci cand trebuia sa -l faca pulbere. Fripturisi a la Caragiale. Cat despre eveniment , pe mine ma lasa rece, sa le stea in gat sarmalele la toti (inclusiv Platini si Johanson). HAI PA PA PA SI MU MU MU

Vezi toate comentariile (14)
Comentează