FOTBAL  »  Superliga  »  AFACERE

Mircea Sandu îşi deschide afacere şi revine în fotbal » "Vreau să ajut cluburile"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 12:44

După ce a renunţat la funcţia de preşedinte al FRF, Mircea Sandu a stat departe de fotbalul din Liga 1, dar acum este gată să revină în fotbal şi plănuieşte deschiderea unei firme de management sportiv.

"În ultimele zile am încercat să definitivez actele pentru o firmă pe care o deschid. Vreau să ajut cluburile şi să le să prezint situaţiile de organizare a unei societati comerciale şi firma să îi ajute la intocmirea de dosare de licenţiere. La firmă va exista şi un departament de transferuri de jucători şi vor fi şi avocaţi", a declarat Mircea Sandu pentru DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
benaflek
benaflek  •  02 Decembrie 2014, 16:55

asta cand zice ca vrea sa ajute fotbalul e mare pericol;atentie mare

slim10
slim10  •  02 Decembrie 2014, 16:23

Adica sa ne distruge, cum a facut si cu Poli..

stiintza4ever
stiintza4ever  •  02 Decembrie 2014, 15:51

Eu zic sa tii bine de bani ca in curand vei fi dat definitv afara din fotbal pt hotiile pe care le-ai facut.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează