FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Mircea Sandu: "Nu am nimic cu cluburile, eu sînt împotriva celor care jignesc" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2009 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, spune că nu are nimic împotriva cluburilor, el îndreptîndu-se împotriva celor care jignesc.

"Eu nu am nimic împotriva cluburilor. Eu mă îndrept împotriva celor ca jignesc. De ani de zile solicităm arbitrilor aplicarea codului disciplinar din « Legile Jocului» indiferent ce minut e în timpul meciului.

Dacă nu sînt în stare, să iasă din arbitraj. Dar nu permit ca aceşti conducători să arunce injurii. În Champions League nu se întîmplă aşa ceva. La noi, cu trei zile înainte de meci, cînd nu se ştie cine e arbitru, deja încep atacurile", a spus Mircea Sandu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  16 Martie 2009, 16:45

O masura de bun simt ,care ar trebui sa dea de gandit presei( daca are cine sa gandeasca) si sa-si schimbe atitudinea fata de oameni gen I.Becali,G.Becali,A.Porumboiu si altii.Ei ar trebui ignorati in totalitate pana reusesc sa citeasca si ei cartea bunelor maniere, daca mai exista aceasta carte in RO.Sper ca initiativa lu M.Sandu sa schimbe limgajul de cartier din fotbalul romanesc.MULT NOROC !

 •  16 Martie 2009, 15:03

Afara din federatie mafiotimputit

 •  16 Martie 2009, 14:34

JIJIgnesc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close