FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mircea Sandu se gîndeşte la Becali: "Sper ca şi el să simtă bucuria asta" » Cum a fost judecată Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 22:56

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit şi el despre decizia dată astăzi de Comisia de Disciplină a celor de la UEFA. Oficialul Federaţiei crede că Steaua a fost judecată în comparaţie cu cele două cazuri din Turcia.

"Am văzut decizia şi am văzut şi decizia în ceea ce priveşte pe Beşiktaş şi Fenerbahce. Cred că a fost o analiză comparativă între cele două cazuri, Steaua şi celelalte două. Nefiind un act de corupţie în adevăratul sens al cuvîntului ci o încercare de a motiva un club care în plan sportiv îşi încheiase şansele, mă refer la Universitatea Cluj.

Nu a fost considerat un act de corupţie ceea ce a încercat clubul Steaua prin reprezentanţii săi, ci un gest de simulare, pe care sînt sigur însă că UEFA nu îl agreează. Şi nici noi nu îl agreăm, pentru că astăzi este premiere şi mîine s-ar putea cu influenţă de la premiere în campionatul următor să cedeze. Asta cred că a fost unul dintre argumente", a declarat Sandu pentru Mediafax.

"Sper că această bucurie a noastră a tuturor românilor să o simtă şi Gigi Becali, care se află într-o situaţie mai specială si că jucătorii vor face tot posibilul să aducă bucurie prin calificarea consecutive spre grupele Champions League", a adăugat preşedintele FRF, care este şi membru în Comitetul Executiv al UEFA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
gido
gido  •  26 Iunie 2013, 09:11

nu mai spune prostii.. steaua a fost sanctionata cu un an cu suspendare, deci a fost vinovata pentru premiere...

tigruzzu
tigruzzu  •  26 Iunie 2013, 05:22
Postat de sefvs pe 26 Iunie 2013, 00:34

ba 3 ani o sa ne dati zilnic 'stiri' cu ciobanul??

Despre toate bășinile lui!!! Știri de sport, cică. Vai de presa asta sportivă...

randoom..
randoom..  •  26 Iunie 2013, 01:02
Postat de andrey.fcd pe 26 Iunie 2013, 00:57

Prietene este vorba de intentie nu conteaza daca s-a mai facut sau nu.

OK,INTENTIE. DAR, JOCURIILE MURDARE FACUTE DE FENER SI BESIKTAS SUNT DE 15-20 DE ORI,MAI GRAVE DECAT CE A FACUT STEAUA. TOTUSI,GREU SA DEMONSTREZI INTENTIA. DACA NU A FOST PRINS,ESTE APA DE PLOAIE. PAI CEFURA CLUJ A RECUNOSCUT CA A PREMIAT CU SUCCES SA PROMOVEZE SI TOTUSI NU A FOST NICI MACAR ANCHETATA.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează