FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mircea Sandu vede partea goală a paharului: "Nu mă bucură revenirile lor în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 21:42

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, e pus pe gînduri după revenirile în Liga 1 ale lui Raul Rusescu, Alexandru Bourceanu şi Paul Papp. 

Nu mă bucură revenirile lui Rusescu şi Bourceanu, pentru că asta denotă că nu avem valoare. Chiţu s-a întors, Bourceanu, Rusescu, Papp...

Copiii ăia care au plecat foarte devreme de la marile cluburi, sînt daţi acum împrumut la echipe de liga a doua, a treia, din Spania, Italia”, a spus Mircea Sandu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  02 Septembrie 2014, 13:17

in ce calitate vorbeste? de cioclu al fotbalului romanesc! ce tupeu are mafiotul asta!

sakamoto
sakamoto  •  01 Septembrie 2014, 23:37

Cita perversitate la penalul Sandu Mircea! Nu cumva tot el a sesfiintat fotbalul juvenil? Nu el si camarazii lui-o parte dintre ei sint deja la Bulau, urmeaza ceilalti-au jacmanit salbatic fotbalul romanesc, aducindu-l la dezastru? De unde fotbalisti de valoare? In opinia Mafiotului, vinovat de starea nenorocita in care a dus el fotbalul romanesc, deci vinovat este Attila? Vlad Tepes te tragea in teapa Sandule, iar Ceausescu te punea la zid si te impusca cu mina lui! Daca pleaca Base, mergi urgent la Bulele, Sandele! Fa-ti valiza si nu uita sa iei sapun. Acolo nu mai dai tu sa-ti suga bomboana dulce, vei suge tu numeroase bomboane acre si amare Sandule! Vai de poponeatza ta!

cosmin97
cosmin97  •  01 Septembrie 2014, 23:01

Nu inteleg de ce multi jucatori care sunt titulari pleaca la cluburi mari din europa si ajung sa joace pe banca sau la a-2-a echipa ,consider ca pleaca pentru bani si se trzesc ca sunt un nimeni si lustruiesc bancile din dorinta de a pleca afara cred eu si de vraja banilor.Consider ca nu stiu sa-si negocieze contractele,nu se intereseaza sa aiba in contract locul de titular,eu unul care sunt si eu fotbalist nu voi pleca la alt club daca nu joc titular,nici nu voi sta de vorba daca nu joc meci de meci sa semnez un contract bine inteles numai in cazul in care sunt accidentat sau bolnav.Iar cluburile de ce-i cumpara si dau destui bani pe transferuri si-i tin rezerva sau la a-2-a echipa?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează