FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mirel all-inclusive » Becali a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis Rădoi în legătură cu venirea la Steaua: "El așa mi-a promis"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 20:34

Numirea lui Mirel Rădoi în funcția de antrenor e doar o chestiune de timp, iar Gigi Becali dezvăluie noi amănunte despre ceea ce va face fostul căpitan al roș-albaștrilor în Ghencea.

Patronul campioanei a spus că a vorbit cu Rădoi, iar acesta l-a asigurat că nu va mai trebui să facă nimic, el ocupîndu-se de toate la club.

"Am vorbit cu Mirel și mi-a spus: «Nașule, nu mai faci nimic! Eu o să mă ocup de toată echipa»", a declarat  Gigi Becali la Digisport.

Citește și: Ce a spus Lăcătuș de venirea lui Rădoi la Steaua

Citește și: Ce funcție mai poate îndeplini Rădoi la Steaua în afara celei de antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
myke82
myke82  •  27 Mai 2015, 09:06

Veti plange dupa Galca va asigur eu. Asta cel putin avea licenta pro si are si o viziune. Radoi e mult prea tanar si n-are nici o treaba cu antrenoratul. Degeaba este iubit de fani daca nu va face nimic ca antrenor. Vom trai si om vedea. Dar ciobanul l-a ales pe Radoi fiindca este supus si ii asculta ordinele. Ciobanului nu-i trebuie un om artagos care sa-l ignore ci unul care sa taca si sa faca ca el. Plus de asta nu vrea sa plateasca nici salariu mare unui antrenor de calibru ci mai mult gratis daca s-ar putea.

belamy
belamy  •  27 Mai 2015, 08:50

Și cāțelușa Laika poate antrena fcsb.....blaturile se fac fārā rușine și cu complicitatea FRF.

sexilian
sexilian  •  27 Mai 2015, 02:14
Postat de daniel_daniel00 pe 26 Mai 2015, 21:20

Băiețaș , cand Radoi spărgea geamuri in vestiare cand pierdea sau cand plângea ca un copil cand am pierdut titlul in 2008 tu probabil te jucai cu lopatelele in nisip.Inainte de a fi finul ciobanului, Mirel e un simbol al Stelei pe care suporterii adevarati il pun pe aceeasi treapta cu Lăcătuș...

la cutia craniana,e goala.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează