FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenorul Stelei îi dă dreptate patronului: "E perfect normal ca Gigi Becali să vină în cantonament și să admonesteze pe toată lumea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 22:56

Nicușor Stanciu și Paul Papp speră ca Mirel Rădoi să continue la Steaua, chiar dacă rezultatele antrenorului campioanei sînt foarte proaste. Dumitru Dumitriu a explicat și ce s-a întîmplat ieri la Mogoșoaia, cînd patronul Gigi Becali și-a făcut apariția și a discutat cu Rădoi, care ulterior a vrut să-și dea demisia.

"E perfect normal ca Gigi Becali să vină în cantonament și să admonesteze pe toată lumea. El e un om potent financiar și face tot ce poate ca această echipă să aibă toate condițiile. Legat de Guilherme, nu criticile patronului l-au scos din echipă, noi de mult timp voiam să-l scoatem din echipă, dar am tot zis că își va reveni", a zis Țiți Dumitriu la Digi. 

Și Paul Papp a comentat situația, la aceeași televiziune: "Sîntem foarte dezamăgiți pentru că nu am cîștigat și nu ne-am apropiat de Astra. Un 0-0 era echitabil. Am ajuns tîrziu la Găman, îmi pare rău că am greșit.

Noi ne dorim ca Mirel Rădoi să continue. Nu pot spune ce s-a discutat în vestiar sau ce s-a întîmplat la Mogoșoaia. Aceste chestii trebuie să rămînă între noi".

"Cred că ar trebui să reușim să legăm 2-3 victorii la rînd. Sîntem foarte dezamăgiți de rezultat. Am controlat jocul. Nu este însă nimic pierdut. Sîntem într-o scădere de formă. Sperăm ca Mirel Rădoi să continue alături de noi", a zis și Nicușor Stanciu.

Steaua a pierdut partida cu Astra la Pitești, scor 0-1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Găman, în prelungirile partidei. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1670103173265095
Mihai Prelipcean  •  30 Noiembrie 2015, 15:46

Ce limba catifelata ai Mirelus tata

1431275517175119
Petre Rabinca  •  30 Noiembrie 2015, 08:25

si eu sper ca Mirel Radoi sa continue cu fecesebe si sa m,earga tot inainte spre divizia Beee

spion_kop
spion_kop  •  30 Noiembrie 2015, 00:15

Gigi, cred ca este momentul sa treci pe banca, manajer, coach, ***, cum vrei tu, joci pe sistem mioritza, tunde *** si berbecu ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează