FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi aruncă toată vina pe Becali: "Implicarea lui a adus acest rezultat negativ! S-a creat nesiguranță la echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 16:08

Mirel Rădoi, 37 de ani, fost jucător și antrenor la FCSB, a vorbit despre situația echipei roș-albastre și l-a criticat pe patronul Gigi Becali.

"Implicarea lui (n.r. a lui Gigi Becali) a adus acest rezultat negativ. Marius Şumudică a făcut ce a vrut la Astra și a luat campionatul. Hagi a făcut ce a vrut la Viitorul şi a luat campionatul. La fel a fost anul acesta. E un argument puternic ca să îți laşi propriul antrenor să facă aşa cum îl duce capul. La sfârşit de an poţi analiza ce a făcut bine şi ce a făcut rău.

Patronul Stelei a apărut cu această ipoteză că nu mai e patronul Stelei. Deja s-a creat o diferenţă şi o nesiguranţă la nivel de echipă. Jucătorii nu mai ştiau cine este patron, dacă vine sau nu Vasi. S-a format un dezechilibru între Steaua și CFR Cluj.

Chiar dacă locul 2 la Steaua este un eşec, eu cred că Dică ar trebui să continue. Probabil că alt antrenor va veni cu o altă filosofie, cu jucători schimbaţi. Cred că el ar trebui să continue munca pe care a făcut-o în acest sezon", a declarat Mirel Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
merace
merace  •  23 Mai 2018, 22:28

Care rezultat negativ?! Averea lui Gigi creste din fiecare afacere a lui cu jucatorii si cu FCSB. A, pentru club?! Pai lui Gigi ii pasa de profitul sau, nu de club, ca de-aia ii suge pe toti de energie si de calitati... La FCSB nu se face fotbal, ci vampirism fotbalistic, cu vampirul Gigi care e un fel de nas mafiot fara calitate oficiala. Dar si-o merita toti care ii slujesc, ca stiu deja ce va face el din ei...

735155023297792
Alex Neculai  •  23 Mai 2018, 20:55

HAI SĂ JIGNIM...............CE CLUB DE TRADIȚIE E FCSB (REZULTATE NOTABILE?)? ...... SĂ ARĂTĂM GRȘELILE ESTE O JIGNIRE? SAU SĂ NE ASCUNDEM DUPĂ NIȘTE REZULTATE CARE NU SUNT ALE ”epocii moderne” ,fotblistic vorbind , poate fi oposibilitate de a dezvolta @@”fotbalul românesc”????????????????????????????????????????????HAI SĂ VEDEM ADEVĂRUL, MICROBISTUL NU VREA MICROBI!

claudiu.h12
claudiu.h12  •  23 Mai 2018, 19:48
Postat de bogdangeorge84 pe 23 Mai 2018, 19:15

Bai Mirele, sincer, tu ai facut ce ai vrut si nici BACul nu l-ai luat!! Sa nu mai vorbim de antrenorat ca deja vorbim de lucruri la care nu te pricepi. Las-o balta.

intelegem ca este mai benefic BECALI :))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează