FOTBAL  »  Superliga  »  COREGRAFIE

Mirel Rădoi după ce dinamoviștii au făcut farsa anului la meciul cu City: "Nu știam cum să reacționez"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 21:21

Mirel Rădoi a fost surprins de farsa pe care dinamoviștii le-au făcut-o steliștilor la meciul tur cu Manchester City, scor 5-0.

Atunci, pe toată tribuna a doua a apărut o coregrafie pe care scria "Doar Dinamo București". 

"Prima oară n-am înțeles coregrafia. Vedeam doar partea cu București jos, mă uitam la TV. Au mai durat 10 secunde. Apoi am văzut. Nu știam cum să reacționez. Era o uluială.

Ca idee e bună. Dar e de neînțeles cum au putut să păcălească așa ușor pe toată lumea. Prea multă ușurință.

Când era marketingul cu Bobby Durbac, nu intra nici un cartonaș pe stadion fără ca el să știe. Vedeți, e și makertingul bun la ceva", a zis Rădoi la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
sexilian
sexilian  •  26 August 2016, 08:54

DURBAC STIA CARTE,CINE-I ACUM SUNT CA TINE***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  26 August 2016, 08:48
Postat de adianghelescu pe 25 August 2016, 23:11

cu sau fara bacalaureat mirel a aratat ca are simtul umorului , iar simtul umorului il au oameni cit de cit inteligenti nu e cazul cu jiji mimi si reghe adica un nou film de boolyowod puscariasii si manelistul care habar au ce inseamna o gluma buna

Glume de-astea fa-le la tine acasa ca vad ca le ai cu simtul umorului , amaratule .

gica.paunescu
gica.paunescu  •  26 August 2016, 08:43

Sunt un microbist stelist, mai activ si determinat in perioada de pina la revolutie; fara sa fi observat farsa realizata de dinamovisti in timp real ( live - cum se zice mai nou) - am citit de intamplare in ziar, a doua zi - m-am amuzat si-l consider pe cel care-a realizat-o ca fiind un tip inteligent; pot parafraza zicerea aceea cu ,, cine nu sare-i fraier '' zicand ca ,, cine nu se-amuza n-are lipsa doar simtul umorului" ci are si-alte probleme. La ce sa te-astepti, insa, de la Jiji, Meme, Reghe si Prodanca ? Ei sunt aia cu sloganu' asta; sa-mi fie bine mie si la familia mea, sa moara mama !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează