FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Mirel Rădoi surprinde: "Cu el în echipă, Steaua ar fi luat titlul fără probleme!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 17:50

Mirel Rădoi este de părere că FCSB ar fi devenit campioană dacă l-ar fi păstrat în lot pe mijlocașul algerian Jugurtha Hamroun, în loc să-l împrumute la Al-Sadd.

"Eu cred că Steaua a pierdut anul acesta campionatul pentru că s-a lăcomit la cele 2 milioane pentru Hamroun. Dacă îl avea pe Hamroun, câștiga campionatul fără probleme", a spus Rădoi la TV Digi Sport.

11 goluri 
și 7 pase de gol a dat Hamroun în cele 44 de meciuri jucate în tricoul FCSB

Fostul tehnician stelist a dezvăluit și că a discutat cu Nicolae Dică înainte ca fostul atacant să fie numit antrenor principal la FCSB.

"Cred că Dică, atât timp cât va avea rezultate, va avea și liniște. Dar nu este ușor să lucrezi cu Gigi Becali. Eu i-am spus anumite lucruri pe care el ar fi trebuit să le ia în considerare în momentul în care a semnat contractul", a adăugat Mirel Rădoi.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 Iunie 2017, 08:44

Acest Radoi a fost tolerat ca antrenor desi nu avea nici bacalaureatul. Acum musca mana patronului dupa ce ne-a nenorocit in calificari !

vasglo
vasglo  •  12 Iunie 2017, 08:30
Postat de travka pe 11 Iunie 2017, 18:32

doar ca Radoi nu intelege ca Hamroun a vrut el sa plece, nu l-a vandut becali fortat pe 2 milioane neaparat, omu deja era pe la arabi si se ruga tacsu de becali sa ii dea drumul sa faca bani ca avea nu stiu cate datorii...deja a inceput si asta sa vb sa se afle in treaba

Asa-i! Urat caracter mai are si Ratoi asta, se vede ca-i din neamul lui Piturca!..-:)

capitza1967
capitza1967  •  11 Iunie 2017, 22:43

DACA SI CU PARCA SE PLIMBAU PE-O BARCA ... La fotbal nu merge cu daca si parca .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează