FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mirel Rădoi, taxat de un idol al suporterilor steliști: "Pentru un minut parcă l-am revăzut pe MM"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 15:32

Fanii Stelei n-au suportat rezultatul de egalitate cu CFR Cluj, scor 1-1, și l-au tras la răspundere pe Mirel Rădoi. Antrenorul campioanei a fost luat la întrebări de fani la finalul jocului. Rădoi n-a așteptat prea mult și le-a răspuns, fiind la un pas de un incident urît cu unul mai răutăcios și doar intervenția lui Marius Ianuli a reușit să-l mai liniștească. 

Fostul mare jucător al Stelei, Marcel Răducanu, a criticat reacția lui Rădoi, compartîndu-l pe acesta cu Mihai Stoica, recunoscut pentru reacțiile nervoase pe care le-a avut la adresa fanilor de-a lungul timpului. 

“Vă daţi seama că urmăresc aproape toate meciurile din România, dar mai ales pe cele ale Stelei. După părerea mea lipsa de experienţă l-a trădat pe Rădoi. Nu ai voie să faci aşa ceva! Pe lîngă faptul că le dai apă la moară contestatarilor tăi, mai rişti şi să te faci de rîs.

Pentru un minut parcă l-am revăzut pe Mihai Stoica atunci cînd s-a dus nervos în tribună şi l-a pocnit pe acel fan. Bine că Mirel a fost oprit de cineva din staff-ul lui că, Doamne fereşte, cine ştie ce naiba se mai putea întîmpla!

Eu îl sfătuiesc să revadă imaginile respective şi să se gîndească bine că aşa ceva nu are voie să facă. Eu ştiu că cei din tribună uneori mai sar calul şi îţi aduc tot felul de jigniri, dar tu trebuie să realizezi că eşti o persoană oficială a unui club de fotbal şi te mai poţi trezi şi suspendat după astfel de evenimente”, a spus Răducanu pentru Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
maresal30
maresal30  •  28 Iulie 2015, 20:01
Postat de blacksun_14 pe 28 Iulie 2015, 18:38

tot un semidoct prost ai ramas baiatule

prost e fiul lui tactu si lu cea care te-a fatat bai merinosule ,ti-au crescut coarnele ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iulie 2015, 18:38

...au venit cenzuristii si au taiat cuvinte normale care se refereau la gradul de inteligenta si la ”incertitudinea cunoasterii proprilui corp” care s-a dovedit fragila pe banca oficialilor unde unii se tineau de mana iar altii fara retinere se sarutau prin gard , de fapt niste barbati fara complexe !!!!

blacksun_14
blacksun_14  •  28 Iulie 2015, 18:38
Postat de alex_1973 pe 28 Iulie 2015, 16:52

Daca nu se asemana ca si caracter cu eliberatul conditionat crede cineva ca statea o secunda langa el?Pacat ca nu isi da seama ca *** se foloseste de el .Pacat de carierra de jucator pe care a avuto la STEAUA.Incet ,incet cu asemenea iesiri o sa fie uitata ajungandu se sa fie injurat de gigistii,deoarece suporterii STELEI nu mai vin la meciurii .Se repeta iesirile lui MMISOR SI DUKADAM.

tot un semidoct prost ai ramas baiatule

Vezi toate comentariile (8)
Comentează