FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Miriuță a luat țeapa anului! A refuzat o megaofertă pentru a rămâne la CFR, dar a fost demis după 3 săptămâni

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 22:55

Vasile Miriuță a dezvăluit că a refuzat o ofertă importantă din China pentru a rămâne la CFR Cluj. Suma pe care urma să o primească era una mult peste ceea ce primea de la Cluj. 

"N-am discutat cu nimeni, orice e posibil. Am avut o ofertă de afară acum 3 săptămâni și de aia am fost puțin supărat. Știe și domnul Mureșan pentru că am discutat. Primeam 380.000 de euro și n-am plecat pentru că mi-au spus că vom trage la campionat cu CFR și facem echipă.

Acum îmi pare enorm de rău pentru că am avut o ofertă de 800.000 de euro din China înainte de play-off, în luna februarie. Nu am plecat atunci, ca să rămân în play-off. Nu am trădat și nu voi trăda niciodată indiferent de clubul la care voi fi.

Dacă se va mai întâmpla să fiu în această situație, tot așa voi proceda. Nu pot să semnez și peste 3 luni și apoi să zic « Scuze, eu plec »", a declarat Miriuță la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  07 Iunie 2017, 12:49

Apoi daca si din China vin oferte foarte importante, la ce sa ne mai miram ca nu avem fotbal in romanika?

106683413108068
Francisc Dascal  •  07 Iunie 2017, 11:37
Postat de Cosmin Bolocan pe 07 Iunie 2017, 09:23

Niciodata nu am tradat... Dar cand ai ales sa joci la nationala Ungariei ce ai facut?

NU AJUNGEA IN NATIONALA ROMANIEI SI JUCAND IN CAMPIONATUL UNGARIEI A AJUNS INTERNATIONAL UNGUR DAR NU A TRADAT ABSOLUT DEOARECE NICI NU INTRA IN VEDERILE SELECTIONERIILOR.

observator_federal
observator_federal  •  07 Iunie 2017, 09:58
Postat de mickey13 pe 07 Iunie 2017, 08:44

Da, asa este! Toate trofeele sunt furate! Nu aproape, cum ai sustinut tu, ci TOATE! Inclusiv Liga Campionilor si Supercupa Europei. Una a fost furata Barcelonei, pe pamant spaniol, iar cealalalta a fost furata lui Dinamo Kiev la Monaco. In ceea ce priveste "neregulile legate de fotbal" ale lui Jiji, mai gandeste-te! El Ciobandante a fost condamnat ca a vrut sa premieze jucatorii Universitatii in meciul cu voi! Daca nu se procedeaza in felul asta, lasand doar "ambitia si abnegatia" jucatorilor care nu mai au niciun obiectiv sa le tina de foame, ne trezim cu echipe gen CSU Craiova, CFR Cluj sau Astra Giurgiu (in play-off) si Voluntari, Botosani sau Iasi (in play-out), ca vor juca de amorul artei. Asa, cu premierea, macar ar fi fost o umbra de competitie; macar ar fi avut pentru ce juca aia. Altfel, vai de mama noastra! Despre MM, ala a fost condamnat pt matrapazlacurile facute la Otelul, nicio legatura cu Steaua. Pe de alta parte, CFR-ul nu numai ca a fentat statul roman, prin neplata unor taxe si impozite, dar si-a mintit propriii jucatori si suporteri. Acum si-au mai batut joc si de Miriuta! Halal asa club!!! RU-SI-NE!!!

Si de ce n-o fi jucat "de amorul artei" virtuala retrogradata Galati pe terenul ASA, in ultima etapa? Sau, cazul de notorietate cand echipa Craiovei "s-a impartit in doua" in meciul cu Rapid, cand giulestenii au pierdut titlul in ultima etapa, iar Craiova si-a anulat (singura!) in acest fel participarea in cupe? In ambele cazuri beneficiar a fost clubul lui Gigi Becali, care a castigat astfel doua dintre titlurile din "glorioasa" lui istorie - plina de altfel de tot felul de "ajutoare divine"? El Ciobandante "a premiat" in atatea randuri jucatori ori de-a dreptul echipe, arbitri, oficiali, massmedia... Suporterii echipei lui Gigi sa nu faca apologia coruptiei in fotbalul romanesc fiindca se acopera de ridicol - auzi, "premiere" ?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează