FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță a rezolvat o problemă la Dinamo, dar a apărut una nouă » Cum se năruie planul antrenorului

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 16:12

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a profitat de pauza provocată de meciurile naționalei pentru a rezolva problemele echipei sale.

Tehnicianul dinamovist a dezvăluit că a avut mai multe discuții cu jucătorii și a eliminat tensiunile dintre jucătorii străini și cei români.

"Peste tot sunt mici probleme. Dar acum s-au reglat. Ne-am pus toți la o masă. Le-am explicat că interesul tuturor este să tragem toți la aceeași căruță, străini, maghiari, români sau africani. Acum totul s-a pus la punct, ăsta e adevărul.

Bokila se pregătește excelent. Am vorbit cu el în particular. Mi-a părut bine că vorbește franceză. I-am explicat dă doar de el depinde să le de-a o palmă contestatarilor", a spus Vasile Miriuță la Pro X.

Miriuță a dezvăluit că nu crede că poate aduce înapoi jucătorii tineri împrumutați, așa cum plănuia.

"Nu cred că pot fi aduși înapoi. Au contracte pe un an și nu cred că pot fi aduși acum. Vom vedea ce va fi", a adăugat antrenorul "câinilor".

Jucătorii împrumutați: Daniel Popa (Botoșani), Patrick Petre (Sepsi), Vlad Olteanu și Mihai Popescu (ambii de la Voluntari), Laurențiu Manole și Andrei Târcoveanu (ambii de la Mediaș), Denis Ciobotariu și Mihai Neicuțescu (ambii de la Chindia).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
calinescu_
calinescu_  •  10 Octombrie 2017, 20:50
Postat de lapusneanul pe 10 Octombrie 2017, 18:32

ma pun in pielea unui dinamovist serios si zic....iar a comentat calinescu prostu' catelusul nostru' :)....baaa ranieri :) tu le stii pe toate, dai formule de echipe , indicatii etc...pe cand il bagi in echipa si pe giani kirita ? :)

CRITICI VOI CU FLORI DESERTE,,/ CARE ROADE N-ATI ADUS -/ E USOR A SCRIE VERSURI/ CAND NIMIC NU AI DE SPUS/. SCUZA-MA , NU POT SA MA COBOR LA NIVELUL TAU.......!!!!!!!!!

1425838917717550
John Milne  •  10 Octombrie 2017, 18:42

Pai au masa in ghiveci?

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Octombrie 2017, 18:32
Postat de calinescu_ pe 10 Octombrie 2017, 16:48

MIRIUTZA FII BARBAT SI PUNE INCHIZATOR PE FILIP SAU OLIVA .....!!!!! LASA-L PE MAHLANGU IN FATZA IAR PE NASCIMENTO SI SOLOMAO ROTESTEI PANA SE VA TREZI UNUL LA REALITATE .....!!!!! CUM AR ARATA UN 11 ASEZAT : BRANESCU ---- NICA ; NEDELCEARU ; DUDEA; ST FILIP ;-- OLIVA ; ANTON ; -- HANCA ; MAHLANGU ; COSTACHE ; -----NEMEC ; CU ACEST 11 BATI PE ORICINE VREI TU ....!!!!!! MOTIVE : BRANESCU COMUNICA MULT MAI BINE CU FUNDASII ; ROMERA DA IMPREASIA CA NU MAI POATE IAR NICA E O SOLUTIE PERFECTA ...!!! DUDEA E MAI RAPID DECAT KATZICAS ....!!!! OLIVA ARE VALOARE SI NU NE PUTEM PERMITE SA L LASAM PE BANCA SI IN PLUS ARE AGRESIVITATEA NECESARA UNUI INCHIZATOR ...!!!! MAHLANGU ARE VELEITATI DE COORDONATOR , ARE SUT SI CARA BINE MINGEA ...!!!! GARANTEZ CU VICTORIE, INCLUSIV CU FCSB ....!!!!

ma pun in pielea unui dinamovist serios si zic....iar a comentat calinescu prostu' catelusul nostru' :)....baaa ranieri :) tu le stii pe toate, dai formule de echipe , indicatii etc...pe cand il bagi in echipa si pe giani kirita ? :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează