FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Miriuță și-a schimbat discursul după ce a fost reconfirmat la Dinamo: "Avem șanse la play-off"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 11:32

Vasile Miriuță a fost reconfirmat pentru postul de antrenor al lui Dinamo, în cadrul unei ședințe cu șefii clubului în această dimineață (vezi AICI desfășurarea evenimentelor). 

La finalul discuției, Miriuță a declarat în fața presei că Dinamo are în continuare șanse de a merge în play-off, după ce la finalul meciului cu CFR Cluj afirmase că echipa sa nu trebuie să se mai gândească la calificarea în play-off (detalii AICI).

"A fost o discuție foarte pozitivă, Negoiță este lângă mine, mă susține. Acum ne pregătim pentru meciul de sâmbătă. Nu am venit la Dinamo să dau bir cu fugiții după două luni. Avem șanse la play-off, am spus asta și după conferință, deși am adăugat că nu are rost să vorbim de asta", a spus Miriuță după întâlnirea care a avut loc la Rin. 

Dinamo este în prezent la patru puncte în spatele Astrei, prima echipă care ocupă un loc de play-off. În următorul meci, "câinii" vor evolua pe teren propriu sâmbătă, împotriva celor de la Poli Iași.

contrazis de fani

Într-un sondaj realizat pe site-ul GSP.ro, fanii au fost chestionați cu privire la șansele lui Dinamo de a se califica în play-off și îl contrazic vehement pe Vasile Miriuță.

Din peste 28.000 de votanți, 80% consideră că Dinamo nu va ajunge în play-off, în condițiile în care momentan este la patru puncte de echipa clasată pe locul șase, Astra.

Este bine pentru Dinamo că a rămas Vasile Miriuță antrenorul echipei?

Da, el poate redresa echipa
Nu, e nevoie de alt suflu
.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
calinescu_
calinescu_  •  22 Noiembrie 2017, 16:59

MIRIUTZA E UN FIGURANT ....!!!!!!! DE CE AI VRUT MAI SA ANTRTENEZI DINAMO ???????? ECHIPA TA DE SUFLET E NATIONALA UNGARIEI NU DINAMO .....!!!!!!! PLEACA DE LA DINAMO ...!!!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2017, 16:26

Dupa cum am mai spus, nu doar eu, Dinamo sa isi faca rost de fotbalisti, mai intai. Pe urma vorbim de fotbalul lui Dinamo. Pana atunci, repetentii angajati ai gesepeului au material de clickuri la greu. Si da-i si da-i, cu socuri, electrosocuri, socuri mecanice, electrotehnice, electronice, nucleare, atomice, celulare, citoplasmatice, ribonucleice, socuri sa fie amigos. Jenant nivel, parol.

demolarii
demolarii  •  22 Noiembrie 2017, 16:08

Întrebarea din sondaj e greșită. Corect ar fi: Este fotbalul românesc un element util societății românești? Și dacă da, cât de important?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează