FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - JUVENTUS 3-0

Miriuță a surprins după victoria cu Juventus: "Ăsta e obiectivul nostru" + Ce au spus marcatorii golurilor din această seară

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 22:43

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a fost încântat de jocul echipei sale în victoria cu Juventus București, scor 3-0, dar spune că obiectivul său e  ocuparea unuia din primele 6 locuri.

"A fost o victorie muncită. Puteam deschide scorul mai devreme. Au avut acel 11 metri după o greșeală a lui Dudea. Trebuie să mai învețe și să nu mai facă alunecări acolo. Mai avem mult de muncă. Aveam nevoie de moral.

Ne dorim să nu mai ieșim din zona de play-off. Obiectivul nostru e să fim în primele 6. Trebuie să rămânem modești. În etapa viitoare vom juca cu FC Botoșani, dar mergem acolo să câștigăm", a declarat Miriuță la TV Digi Sport.

Georgios Katsikas, marcatorul a două goluri în această seară, spune că exersează foarte mult la antrenamente fazele fixe, acesta fiind motivul pentru care a reușit două goluri cu capul din corner.

"Trebuia să vină și această victorie. Suntem fericiți. Exersăm la antrenamente fazele fixe, poate de aceea am și marcat două goluri cu capul din corner. Sper să facem mai multe și să ne calificăm în play-off. Trebuie să arătăm la fel în fiecare joc", a adăugat și Katsikas.

"Ne trebuia această victorie pentru că trebuie să fim în play-off! Domnul Miriuță ne-a felicitat și ne-a spus să o ținem tot așa, să muncim din ce în ce mai mult. Mi-a spus Dudea că domnul Miriuță a zis la conferință că vrea să ne trimită într-o țară exotică (n.r. Miriuță le-a promis celor doi o vacanță dacă vor juca bine până în iarnă)"  Valentin Costache

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Octombrie 2017, 11:05
Postat de dinamo_fan pe 17 Octombrie 2017, 09:45

s-a vazut pe toate reluarile posibile dupa meci ca mingea era inca in teren. penaltyul ala e o dovada a nivelului de stupiditate a lui Dudea. fotbal s-ar putea sa mai invete dar prost o sa ramana toata viata baiatul ala.

Se poate ,binenteles ca aparatorii lui Dinamo lasa de dorit.Noroc cu portarul acela excelent.Succes!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Octombrie 2017, 09:45
Postat de haideusicfr pe 17 Octombrie 2017, 07:53

Bravo Dinamo ! Bravo Miriuta ! Sus capul Nascimento! N-am inteles logica acelui 11 metri ,mingea era deja afara ,jucatorul pe tusa ,poate nu ma pricep eu. Din tot acest meci terminat cu bine n-am inteles starea terenului .Sorry! Sper sa le-o trageti botosenenilor! Hai CFR si ..Dinamo! FCSB este o distrugatoare obraznica de vieti!

s-a vazut pe toate reluarile posibile dupa meci ca mingea era inca in teren. penaltyul ala e o dovada a nivelului de stupiditate a lui Dudea. fotbal s-ar putea sa mai invete dar prost o sa ramana toata viata baiatul ala.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  17 Octombrie 2017, 09:37

PENEDO - NICA(corbu) , NEDELCEARU , MARIC(r.grigore) , OLIVA - P.ANTON(i.serban) , ST.FILIP(nascimento) - COSTACHE , HANCA (rivaldinho) , SALOMAO - NEMEC(moldoveanu) !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close