FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță anunță răspicat: "S-ar putea să fiu dat afară de la Dinamo" » Obiectiv clar pentru aceste 3 etape

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 20:44

Vasile Miriuță nu ascunde că se teme de demitere în cazul în care echipa nu va termina anul 2017 pe locul 6. A explicat care este situația și ce a discutat înainte de a veni la Dinamo. 

"Dacă nu intru în play-off s-ar putea să fiu dat afară. Conducerea hotărăște. Ăsta e obiectivul meu. Am luat echipa de pe locul 7, e tot acolo. N-am reușit până acum să o urc. Până în iarnă eu trebuie să fiu în primele 6. Eu îmi fac treaba cât mai bine", a zis Vasile Miriuță în direct la TV Digi Sport. 

Dinamo mai are de jucat în acest an cu CFR Cluj, CSM Poli Iași, Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari și ACS Poli Timișoara. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  17 Noiembrie 2017, 10:05

Greu, foarte greu. Vedete, nu! Grup, nu! Perspective, nu! Greu, foarte greu.

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Noiembrie 2017, 09:17

In mod normal CFR bate pe Dinamo. Asta este , e mai buna.Ce i se poate reprosa lui Miriuta ? Ca si Iasul ce a facut un tambalau ordinar . Necazul a fost la CFR si nu la altele. Trebuia sa bata Gazul fara probleme. Sunt echipe mai bune si mai putin bune.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  16 Noiembrie 2017, 23:25

Mai bine pleaca danciu ca si asa e de papagal acolo nu face nimic Vasile este macar Dinamovist pur sange

Vezi toate comentariile (6)
Comentează