FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță dă asigurări, după ce Negoiță și-a anunțat plecarea de la Dinamo: "Am discutat cu dânsul" » Ce spune despre postul său

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 19:32

Vasile Miriuță a susținut azi conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj, care e duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Eu am discutat cu dânsul (n.r. Ionuţ Negoiţă) şi mi-a spus că bugetul e asigurat până la anul. Noi trebuie să ne facem treaba, să ducem echipa în play-off, nu e uşor, dar nici imposibil. Dimineaţa, când te trezeşti, trebuie să fii bucuros, nimic nu e sigur în viaţă. Nu ştiu mâine ce se întâmplă, dar peste 2-3 săptămâni!?

Nu cred că Dinamo va avea soarta Rapidului. Nu! E un club cu salariile la zi, serios.

Meciul cu CFR e un meci care oricare altul. În situaţia în care suntem trebuie să câştigăm, indiferent că e CFR sau altă echipă. Întâlnim o echipă foarte bună, sunt favoriţi, au jucători de valoare, dar jucăm acasă şi avem şanse. Sunt favoriţi, ăsta e adevărul. Mă doare capul când mă gândesc că trebuie să joc contra lor. Dar am mare încredere în băieţii mei", a spus Miriuță.

...despre posibila plecare: "Dacă duc echipa în play-off, rămân la Dinamo. Dacă nu, conducerea va hotărî dacă rămân la echipă sau nu. Eu trebuie să duc echipa în play-off, să îmi fac treaba"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  19 Noiembrie 2017, 00:12
Postat de zecs93 pe 18 Noiembrie 2017, 20:33

Pai sa te bata aia de pe locu 9 tu cum crezi ca esti ?? *** ?? sau tot din umeri, tot din umeri ???

da de ce domne, nu aceeasi echipa de pe locul 9 a batut si pe dinamo in tur? ce Dumnezeu va certati, ca ati luat-o de la Iasi si unii si altii! acelasi iasi care acu` 3 saptamani maturau aia de la viitorul cu ei pe jos de au avut 15 faze in prima jumatate de ora! nu cumva trebuia sa faceti la fel si dinamo si fcsb?

balauru48
balauru48  •  18 Noiembrie 2017, 21:43
Postat de jackies pe 18 Noiembrie 2017, 20:28

Simbolul masurarii prostiei va fi un dinamovist, ce crezi prostule ca e asa greu ??? Miriuta ( sau Mirula cum il strigau ungurii lui frati) a fost la CFR atata timp acolo, crezi ca e greu sa se inteleaga cu fosti lui jucatori sa o lase deoparte ???

Ba multi prosti pe pamant. Tu esti reprezentativ!

randoom.__
randoom.__  •  18 Noiembrie 2017, 21:20
Postat de maradona5 pe 18 Noiembrie 2017, 21:04

Randoom are creier *** mai degraba

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează