FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Miriuță, distrus de Mutu după derby-ul cu FCSB + "Briliantul" face praf alți 2 jucători importanți din echipa lui Dinamo: "Unul dintre ei e o umbră!"

FOTO: FC Dinamo
FOTO: FC Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 17:45

Adrian Mutu, ex-director general al lui Dinamo, a vorbit despre derby-ul fostei echipe cu FCSB, 2-2, și nu a ezitat să-l critice pe antrenorul Vasile Miriuță pentru schimbările tactice făcute în finalul partidei, dar și pentru faptul că a renunțat la Rivaldinho în iarnă. Totodată, "Briliantul" i-a făcut praf pe doi dintre jucătorii "câinilor", Antun Palici și Sergiu Hanca. 

"Am trăit liniștit meciul. Nu a fost un meci foarte spectaculos, mai mult spectacol a fost în tribune. Mă refer în special la cel oferit de galeria dinamovistă.

Merita să câștige Dinamo, 90% din timp a jucat cum trebuie. Nici Steaua n-a făcut cel mai bun meci, dar cred că schimbările făcute de Miriuță nu au fost cele mai inspirate.

Eu nu-l văd pe Palici acolo. Nu cred că e pregătit și nu se putea ridica la nivelul unui meci contra Stelei, care poate să marcheze în orice moment și care are jucători foarte buni. Cred că Miriuță trebuia să introducă un jucător de echilibru, de forță, care să fi ținut piept atacurilor Stelei. Monroy era mult mai indicat decât Palici. În momentul de față, Palici e o umbră față de jucătorul din sezonul trecut. Dar, dacă va fi 100% pregătit, ar putea s-o ajute pe Dinamo, pentru că e un fotbalist foarte bun.

Hanca nu are atitudinea corectă, se întâmplă ceva cu el. Mental nu e la cel mai bun nivel, iar asta s-a văzut. Nu e în momentul cel mai fericit al carierei", a spus "Briliantul" la TV Digi Sport.

"nu l-aș fi dat pe Rivaldinho!"

Mutu nu a uitat nici de deciziile luate de Miriuță în iarnă, când a renunțat la Rivaldinho și Nascimento, două transferuri orchestrate în "Ștefan cel Mare" chiar de tandemul Contra&Mutu. 

"Eu nu l-aș fi dat pe Rivaldinho. Gestionarea lui a fost una greșită, mai ales după ce am plecat noi (nr -  Contra și Mutu). Nu știu ce s-a întâmplat după acel moment.

După părerea mea, Nascimento a înțeles greșit ceea ce se dorea de la el. Dacă el juca la mijlocul terenului, precum Busquets, ar fi fost foarte bun, foarte util. Când începi să-l bagi mai sus, se pierde, nu are explozia necesară", a mai declarat Mutu pentru sursa citată. 

"Torje e într-o creștere de formă. Când va fi 100% pregătit, va fi foarte bun, e cel mai inspirat transfer al lui Dinamo. Se vede că are ceva în plus și că are valoare, peste ceilalți jucători din România"
Adrian Mutu

"Dacă Nistor se va concentra doar pe fotbal și va continua cu evoluțiile foarte bune, are șanse să ajungă la echipa națională"
Adrian Mutu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 Februarie 2018, 09:06

Ei, lasa, va da Astra meciul (ca doar v-au promis public, nu?} si toata lumea va fi fericita. Ma rog, mai putin cei furati dar cine se uita in ochii lor?

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  22 Februarie 2018, 07:53

Îl face praf pentru că îi place! Se poate aspira!

gabriel63
gabriel63  •  22 Februarie 2018, 07:50

Dintre persoanele care trebuiau sa taca dupa plecarea de la Dinamo ca sa-si urce sacii in caruta , MuTWO este prima care trebuia sa ...TACA . Bine macar ca tace Contra ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează