FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-2

Miriuță exultă după victoria cu Dinamo: "Fără depunctare, eram la un punct de Steaua"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 22:29

Antrenorul clujenilor e mulțumit de evoluția jucătorilor săi din meciul cu Dinamo, 2-0, și e de părere că fără depunctarea de șase puncte, echipa sa ar fi fost mult mai sus în clasamentul Ligii 1. 

"Am jucat contra unei echipe bune, azi am învins, nu ne-a fost ușor. Am avut și noroc că au ratat penalty, am reușit să facem 2-0.  A doua repriză ne-am închis bine și sunt bucuros pentru acest rezultat.

Îmi felicit jucătorii, ne-am pregătit intens pentru acest meci. Muncim mult, ne dorim să fim acolo sus.  Fără depunctare, eram la un punct de Steaua. Dar asta e, chiar și așa suntem în play-off și e foarte bine.

Luăm fiecare meci în parte. În fotbal se poate întâmpla orice, rămâne de văzut cât de sus vom urca în clasament", a declarat Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

CFR Cluj s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 2-0, în etapa a 16-a din Liga 1.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
corsair83
corsair83  •  22 Noiembrie 2016, 08:53
Postat de bvd_magheru pe 22 Noiembrie 2016, 01:31

Erati dar tot in urma . De fapt nu ne-ati batut decit de 2 ori in ultimii 60 si de ani . BUCURESTI steaua BUCURESTI !

Mai bine nu deschideai gura..CFR a vandut tot ce avea mai bun Petrucci, Cristian Lopez, Jakolis si cu bani putini a adus doar liberi de contract. Voi ati incasat milioane, ati cumparat ce e mai bun Boldrin, De Amorim, Tanase, ei si cu penalizare 6 puncte va bate acasa si e f aproape de voi. Behali a uitat insa sa cumpere si un antrenor adevarat, cu marioneta Reghe toti jucatorii ies din forma la Steaua...urmeaza Alibec

valiza.epo
valiza.epo  •  22 Noiembrie 2016, 08:38

Fara punctele castigate de arbitrii de casa, FCSB ar fi la un punt de Timisoara!

travka
travka  •  22 Noiembrie 2016, 08:23
Postat de andyandrei2015 pe 21 Noiembrie 2016, 23:58

cfr joaca cel mai bun si frumos fotbal din tara,tactica,idei,vezi ceva,restul sunt zero barat ,vai de tara asta ,cu asa campionat !

corect, dar campionatu e lung, abia a inceput returul, si dupa mai ai si playoff, CFR are echipa buna dar doar primii 11, nu faci fata pe termen lung doar cu 11 jucatori o sa vezi, in play off nu o sa mai joace ca intervine oboseala, accidentari, suspendari, uite la Dinamo ce a patit fara 2-3 jucatori, nu joaca nimic

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close