FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță i-a băgat în ședință pe Rivaldinho și pe Bokila! Ce le-a spus antrenorul

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 09:00

Miriuță le-a explicat lui Rivaldinho și Bokila ce trebuie să facă atunci când vor avea ocazia de a juca. Antrenorul a dezvăluit cum se simte congolezul fără gol în 2017 în meciurile oficiale.

Dinamo are trei atacanți puternici, de peste 1,85 metri, însă mijlocașii echipei sunt golgeteri, iar mai nou Katsikas tocmai l-a egalat la numărul reușitelor pe Nemec, atacantul care i-a sucit mințile lui Gigi Becali.

  • Rivaldinho are 3 goluri în 12 meciuri de campionat.
  • Nemec are două reușite în 13 runde jucate.
  • Bokila nu are niciun gol în 5 prezențe în tricoul "câinilor".

Miriuță încă îi oferă credit total slovacului, impresionat și de modul în care se antrenează, și de rolul de pivot pe care-l are pentru coechipieri. Poziția lui Nemec nu este amenințată pentru jocul de la Botoșani, cel puțin, dar antrenorul vrea să-i țină conectați și pe ceilalți doi atacanți, mai ales că încă nu vrea să treacă la sistemul cu două vârfuri în primul "11". Miriuță a vorbit cu ei zilele trecute pentru a le explica situația.

4 fotbalișticu câte 3 reușite sunt golgeterii echipei în Liga 1: Rivaldinho, Hanca, Anton și Costache. Brazilianul mai are și o reușită în Europa League cu Bilbao

"Rivaldinho nu e un caz"

Rivaldinho e tot mai supărat de faptul că prinde din ce în ce mai puține minute pe gazon. "Rivaldinho nu e un caz. Tot timpul vor fi jucători nemulțumiți că nu joacă. Avem dubluri pe multe posturi, nu pe toate din păcate, dar când intră și joacă mai bine, să facă diferența! Șanse au toți", a comentat tehnicianul.

"Bokila stă bine la cap"

Jeremy a dat o "dublă" în amicalul cu Aris Limassol, în rest nu are vreo reușită în 2017, indiferent că a fost la Akhisarspor, CFR Cluj sau Dinamo. Însă Miriuță a explicat pentru Gazeta Sporturilor: "Bokila a jucat bine cu Aris Limassol, a fost bun și cu Juventus, beneficiază de încredere din partea mea și a echipei, acum trebuie să dea goluri. El stă bine la cap, nu este blocat psihic, are nevoie doar de reușite, s-o bage în ațe". 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
vicol_vali
vicol_vali  •  06 Ianuarie 2018, 11:12

Iar prost*** de Miriuță, care este DINAMOVIST, jucăm pe Arena Națională, cu negru-alb-roșu acasă. Încă suntem în doliu. Dinamo suntem noi!

vicol_vali
vicol_vali  •  06 Ianuarie 2018, 11:04

Rivaldinho este mai bun ca Miriuță de o mie de ori. Dacă pleacă ăsta, țin cu Ferencvaros.

vicol_vali
vicol_vali  •  06 Ianuarie 2018, 10:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează