FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 5-1

Miriuță, în extaz după victoria cu 5-1: "Te simți foarte bine când învingi campioana. Mă voi uita la faze acasă, cu un pahar de vin în mână"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 22:33

Vasile Miriuță exultă după victoria clujenilor de la CFR Cluj în fața campioanei Astra, scor 5-1, și spune că se așteaptă la un meci dificil în etapa viitoare cu ACS Poli, o echipă care nu are niciun punct în acest sezon.

"Să nu uităm că momentul psihologic a fost la 2-1, când Mincă a apărat acel 11 metri. A fost o victorie muncită. N-a fost ușor pentru băieți. Am jucători de mare caracter.

E greu să luptăm pentru play-off, avem plus 2 în acest moment. Te simți foarte bine când învingi campioana României cu 5-1.

Îmbătrânești cu 5 ani la penalty-urile astea, dar Cristian Lopez le bate foarte bine. Vom avea un meci foarte greu la Timișoara. Nu știu dacă a fost penalty la Teixeira, o să mă uit la faze acasă, cu un pahar de vin în mână", a declarat Miriuță la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 August 2016, 16:32
Postat de americanu197 pe 22 August 2016, 08:39

cea mai frumoasa echipa a romaniei care a facut magarii cu salariile pana a fost depunctata cu cel mai nambar uan lider care s-a retras odata cu baselu

N- facut nici un fel de * magarii* cu salariile.Sunt platite la zi ,sunt salarii bune ,jucatorii sunt multumiti. Sunt cativa smecheri infrunte cu Maftei care au bagat reclamatie ,desi au luat bani frumosi de la CFR.A fost platit tot timpul ,desi o buna bucata de timp a fost accidentat.Stana de ex .n-a jucat nici un meci.Iar reclamatiile sunt la nivelul salariilor care erau la CFR pe vremea cand aceasta juca in Ch League. Do you understand ? I hope...

itrobert
itrobert  •  23 August 2016, 04:57

Cand o sa cresti mare si o sa vezi ce prostie ai scris, te vei umple de bube, pardon de rusine :)

americanu197
americanu197  •  22 August 2016, 08:39
Postat de faxx pe 22 August 2016, 00:44

campioana romaniei e la pamant .. in schimb cea mai frumoasa echipa romaneasca care a reprezentat romania in europa fara sa se faca de rusine da semne bune ... cfr 1907 cluj .. mandria romaniei in europa

cea mai frumoasa echipa a romaniei care a facut magarii cu salariile pana a fost depunctata cu cel mai nambar uan lider care s-a retras odata cu baselu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close